info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Zajlik az élet homokon

2024. jún. 05.
Mozgalmas napokon vannak túl a Veszprémi Egyetemi Sport Club strandröplabdázói. Vasárnap az UTE Beach elnevezésű viadalon léptek homokra fiataljaink. Az U14-esek között a Puspán Elena - Szücs Romi páros három győzelemmel egészen a negyeddöntőig jutott, majd az U16-osok mezőnyében három VESC-es csapatért is szoríthattunk. Horváth Lora és Balaskó Vivien sok tapasztalattal gazdagodva a csoportkörben búcsúzott, Kálmán Luca és Kovács Luca négy nyertes mérkőzést követően a negyeddöntőig jutott, míg Bődi Lora (NYBRSE) és Kristóf Kata egy veretlen nap után aranyéremnek örülhetett.
 
Az U18-as mezőnyben Kristóf Luca és Kiss-Bertók Emese (Strandsport SE) szintén eredményes napot zárt, hiszen csak a döntőben szenvedtek vereséget, így második helyen zárták a viadalt.
 
Szombaton a négycsillagos Kispest Open U18-as korosztályában indultak a Kristóf-testvérek, ahol a negyeddöntő jelentette számukra a végállomást, így az 5-8. helyen fejezték be a versenyt.
 
Steigauf Fruzsina és Steigauf Dorina pedig négy győzelemmel és egy bronzéremmel fejezte be a Panka Kupa U22-es viadalát a közelmúltban.