info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Pontszerzés az Újpest ellen

2024. okt. 16.
U17 I. osztály: Pontszerzés az Újpest ellen
 
Fővárosi riválisokkal küzdött meg a hétvégén a VESC “Kék” U17-es csapata az első osztályban. A Vasast még csak szorongatták Puspán Balázs tanítványai, majd az Újpest ellen a pontszerzés is sikerült a veszprémieknek.
 
Puspán Balázs: A fordulóban a tabellát vezető két veretlen csapatot fogadtuk, a Vasas és az UTE voltak az aktuális ellenfeleink. Ennek ellenére már a bemelegítés hangulatán lehetett érezni, hogy nem feltartott kézzel érkeztek a lányok a terembe. A Vasas ellen az első szett feléig tartottuk magunkat, majd pár ki nem kényszerített hiba megpecsételte a sorsunkat. A második játékrészbe óriási lendülettel mentünk bele, sajnos a végjátékban a 23-20-as előny is kevésnek bizonyult. A harmadik szett az elsőhöz hasonlóan alakult, szoros mérkőzésen, színvonalas csatában maradtunk alul. Nem szegte a lányok kedvét a vereség, az UTE ellen az első két játszma felszabadult, lelkes játékot hozott, majd ezt követően mindkét csapat az utolsó energiáit mozgósította, sajnos a vége 3-2-es vereség lett. Ennek ellenére a lányok csak dicséretet érdemelnek. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a bíztatást.
 
U17 I. osztály
 
VESC “Kék” - Vasas SC 0:3
VESC “Kék” - UTE 2:3
 
A csapat tagjai: Endresz Viktória, Fejes Blanka Szófia, Kristóf Luca, Szücs Dorottya, Balogh Rebeka, Puspán Elena, Deák Tekla, Kristóf Kata, Horváth Lora, Naményi Nóra, Farkas Dorka, Németh Luca, Kempelen Panna, Kovács Luca.

U17. III. osztály: kettős győzelem a győriek ellen
 
Kunszigeten folytatta bajnoki szereplését a VESC “Fehér” U17-es együttese, ahol kettős győzelemnek örülhetett a veszprémi hölgykoszorú.
 
Vukov Gabriella: Az első két forduló után új csoportbeosztásba kerültünk. A H jelű ötösben az UNI Győr-SZESE ellen léptünk pályára először, akiket 3-1-re vertünk. Ezután következett a Győri DRC csapata, akik szintén nem bírtak velünk, csak egy szett erejéig, így az eredmény szintén 3:1 lett a javunkra. Nagy örömömre szolgált, hogy el tudtam a mérkőzésekre vinni két U15-ös játékosunkat is, Sárfi Zselykét és Szabó-Vukov Rékát, akik stabil játékukkal és jó nyitásaikkal segítették a csapatunkat. Az "öregek" is végre bátor, vagány nyitásokkal és megoldásokkal villantották meg tudásukat. A második mérkőzésünk előtt Bogdán Jázmin sajnos megsérült, a helyét Sárfi Zselyke vette át, aki a centerposzton is megállta a helyét. Jázminnak jobbulást kívánunk, érte is küzdöttünk! Összességében nagy dicséret illeti a lányokat, büszke voltam rájuk, mert már sokszor láttam azt, amit edzésen gyakoroltunk. A pontatlanságokat még javítjuk.
 
U17 III. osztály Alapszakasz Nyugat - H csoport
 
VESC “Fehér” - UNI Győr-SZESE 3-1
VESC “Fehér” - Győri DRC 3-1
 
A csapat tagjai: Bokrossy Nikolett, Bogdán Jázmin, Gulyás Regina, Horváth Blanka, Horváth Flóra, Illés Natália, Koszorús Korina, Lőrincz Panna, Molnár Felícia, Papp Szófia, Sárfi Zselyke, Szabó Eszter, Szabó-Vukov Réka, Szokoli Janka.

U13 II. osztály: élre állt a VESC “Kék”
 
Hibátlanul vezeti a nyugati csoportot Szokolikné Kalmár Judit együttese, miután a hétvégén mindkét bajnokijukat megnyerték a veszprémi lányok. A VESC “Kék” elsőként a MÁV Előrét, majd a PTE-PEAC-ot verte 2-1-re saját közönsége előtt.
 
Szokolikné Kalmár Judit: Kicsit megilletődötten és idegesen kezdtük az első mérkőzést a székesfehérváriak ellen, és a sok nyitásrontással, valamint pontatlansággal tettük szorossá az eredményt minden szettben, de szerencsére a jó megoldásoknak köszönhetően így is sikerült győznünk az első meccsen. A második találkozón a pécsiek ellen játszottunk. Ellenük már stabilabban és felszabadultabban teljesítettünk, és mivel a második szettben nagyon szoros és izgalmas végjátékban sikerült győznünk, így a harmadik játékrésznek nem volt tétje, megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a két győzelemhez, dolgozunk tovább a hibák javításán, hogy a hátralévő fordulókon is meg tudjuk tartani a tabellán a vezető pozíciónkat. Külön öröm, hogy ismét egy új játékos léphetett először pályára a hétvégén,
 
U13 II. osztály Alapszakasz
 
VESC- MÁV Előre kék 2:1
VESC- PTE-PEAC A 2:1
 
A csapat tagjai: Juhász Gréta, Kocsárdi Zoja, Módos Lili, Puspán Elena, Nagy Emma Flóra, Balogh Léna Panka, Németh Hanna Luca, Reider Zsófia, Pap Réka, Zsöllei Lili, Mészáros Csenge, Török Nóra.

U13 III. osztály: győzelem Nyirádon
 
Megszerezte szezonbeli első győzelmét a VESC “Fehér” U13-as együttese, miután 2-1-re verték a házigazdákat a hétvégén.
 
Tóth Zsuzsa: Nyirádon mérkőzhettünk meg újra a vendéglátókkal és a VRK együtteseivel. A lányok nagyon szép játékkal, kiegyensúlyozottan játszottak. Mindenre figyeltek, amit kértem és tanultunk az edzéseken. Hosszú labdamenetekben végül sikerült magabiztosan nyerni az első szettet. A második játszmában sajnos pár ponttal alulmaradtunk, de ezt tudtuk javítani a harmadik felvonásban, így sikerült a Nyirád-Dabronc ellen nyernünk. A VRK ellen koncentrációban teljesen elfáradtunk, így csak egy szettet sikerült szereznünk. Nagyon büszke vagyok a lányokra. Köszönjük a szülőknek a helyszínen is a szurkolást!
 
U13 III. osztálny Nyugat ‘D’ Alapszakasz
 
VESC “Fehér” - Nyirád-Dabronc 2-1
VESC “Fehér” - VRK 1-2
 
A csapat tagjai: Soós Borka, Mészáros Róza, Szautner Emília, Nemes Júlia, Puskás Jázmin, Eveli Zselyke, Péringer Boglárka, Szűcs Eliza, Szabó Emília, Jánosi Norina, Mészáros Bianka.