info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Nemzetközi edzőmeccs az Egyetemi csarnokban

2024. márc. 29.
 
Temesvári vendégek érkeztek csütörtökön a királynék városába, hogy megküzdjenek a Veszprémi Egyetemi Sport Club első osztályban szereplő U17-es röplabdázóival. A vendég CSM Timisoara egy rangos olaszországi tornán vesz részt az elkövetkezendő napokban, félúton pedig sort kerítettek egy felkészülési mérkőzésre.
 
- Régóta ismerem a MÁV Előrénél dolgozó Adrian Pricopot és az ő ajánlására vettem fel a kapcsolatot a VESC edzőjével. Mi Európa egyik legnagyobb utánpótlás tornáján, a Cornacchia World Cup-on veszünk részt péntektől, így fontos és örömteli volt számunkra, hogy tudtunk játszani előtte egy erőfelmérőt Veszprémben - mondta kérdésünkre a román csapat edzője, Dan Mihai Jitaru.
 
Természetesen a VESC is örömmel fogadta a megkeresést.
 
- Tanulságos mérkőzést tudtunk játszani vendégeinkkel, és ez a mérkőzés is kidomborította azokat a technikai elemeket, melyeken még javítanunk kell, hogy ne csak szépen játsszunk, hanem eredményesen is. Emellett pedig reméljük, hogy egy jövőbeli nemzetközi kapcsolat kiépítéseinek első lépéseit láthattuk az Egyetemi csarnokban - tette hozzá Puspán Balázs, az U17-es együttes edzője.
 
A négyszettes mérkőzés végül veszprémi sikerrel zárult, de a végeredmény ezúttal másodlagos volt mindkét fél számára.