info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Nem ment a hiányzók nélkül

2024. jan. 13.
Háromszettes vereséget szenvedett a VEHIR-VESC együttese a listavezető TFSE otthonában a női röplabda NB I szombati mérkőzésén. Tumpech Ádám vezetőedző amerikai pontgyárosára, Charlotte Richardsra, valamint egyik centerére, Bozsó Blankára sem számíthatott a fővárosiak ellen, így a veszprémiek felforgatott kezdőcsapattal álltak fel.
 
Ennek ellenére jól kezdték az összecsapást Sevinger Eszterék, de a korai vezetést követően és a hazaiak időkérése után magasabb fokozatra kapcsoltak a vendéglátók, akik végül 25:15-re hozták az első felvonást. Alaposan bekezdett a TFSE a második játszma elején és Tumpech Ádám hiába próbálta cserékkel felrázni az övéit, a hazaiak ezt a játszmát is könnyedén nyerték. A harmadik felvonásra pedig nem tudtak megújulni a vendégek, így a végén Tatár Grétáék örülhettek.
 
A VESC gárdájára most egy hét szünet vár a bajnokságban, január 27-én a Szeged együttesét fogadják majd a Táncsics iskola tornacsarnokában.

Női röplabda NB I
 
TFSE - VEHIR-VESC 3:0 (15, 14, 10)
 
Budapest, 103 néző. Vezette: Nagy, Varga.
 
TFSE: Turcsányi 2, Tatár 18, Tettamanti 6, Kis 17, Tátrai 9, Zen 4. Csere: Weidemann (liberó), Kiss, Kökény, Villányi. Vezetőedző: Joel Herrera Olazabal.
 
VESC: Sólyomvári 4, Piltman 2, Rácz 5, Sevinger 2, Deli, Araújo 11. Csere: Bődi (liberó), Molnár-Pintér, Kovács, Szalczinger. Vezetőedző: Tumpech Ádám.
 
Tumpech Ádám: Gratulálok a TFSE csapatának. Ma sajnos nem tudtunk méltó ellenfelük lenni.