info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Négy érem egy hétvége alatt

2024. jún. 10.
Puspán Elena és Szücs Romi az UTE Beach 2024 U14 négycsillagos versenyén lépett homokra, ahol negyedik helyen végzett a VESC párosa.
 
Kristóf Kata Pádár Rékával (Vasas) az oldalán vett részt a Kispest Open U16-os viadalján, melyet aranyéremmel zártak. A Kálmán Luca - Kovács Luca kettős az 5-9. helyen fejezte be ugyanezt a tornát.
 
Kibérelték a dobogó első két fokát a VESC-es párosok a Szabadkikötő-Friends Cup U22 versenyén. A győztesnek járó kupát Steigauf Fruzsina és Steigauf Dorina emelhette a magasba, miután a döntőben nagy csatában legyőzték Kristóf Lucát és Bődi Pankát (NYBRSE).
 
Vasárnap pedig négy párosért is szoríthattunk két versenyen. Puspán Elena és Szücs Romi a Kispest Open U14-es tornáján zárt a 5-9. helyen, míg a többiekre a Szabadkikötő-Friends Cup U16-os küzdelmei vártak. Horváth Lora és Balaskó Vivien a 17-24. helyen végzett, miközben a Kálmán-Kovács kettős egészen a negyeddöntőig jutott. Kristóf Kata és Bődi Lora (NYBRSE) pedig szettveszteség nélkül hozta le a napot, így megérdemelten állhattak fel a dobogó legfelső fokára.