info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Mozgalmas napok homokon

2024. jún. 25.
Három páros is homokra lépett szombaton a Veszprémi Egyetemi Sport Club színeiben a Kispest Open 2024 U16 négycsillagos tornáján. A VESC-esek közül Kálmán Luca és Kovács Luca teljesített a legjobban, hiszen bronzéremmel zárt, míg Gyurcsek Boglárka és Kempelen Panna 9-16., Horváth Lora és Balaskó Vivien pedig a 17-20. helyen végzett.
 
Szintén szombaton rendezték az UTE Beach U18 négycsillagos tornát, melyen a Steigauf Fruzsina - Steigauf Dorina páros egészen az elődöntőig menetelt. A négy között 2:1-es vereséget szenvedtek a Kiss-Bertók - Honti-Majoros kettőstől, majd a bronzmérkőzésen ugyanilyen arányban maradtak alul a Pocsai - Pádár duó ellen. A teremben a VESC csapatát erősítő Kiss-Bertók Emese végül ezüstéremmel zárta a napot.
 
Vasárnap aztán beindult a nagyüzem, hiszen a Lupa Beach U16-os, négycsillagos tornán már négy veszprémi alakulatért szoríthattunk. Kálmán Luca és Kovács Luca bejutott a legjobb nyolc közé, Gyurcsek Boglárka és Kempelen Panna, valamint Puspán Elena és Szücs Romi a 9-16. helyen végzett, míg Horváth Lora és Balaskó Vivien a 17-22. helyen zárt. 
 
A nap végén Kempelen Panna sajnos sérülést szenvedett, neki ezúton kívánunk jobbulást!