info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Magabiztos siker hazai pályán

2024. febr. 18.
7-2-es győzelmet könyvelhetett el a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB II-es női futsal csapata a Máltai SE ellen a bajnokság 9. fordulójában. A VESC együttese már az első félidőben lezárta az érdemi kérdéseket, hiszen Szücs Noémi tanítványai 6-1-re vezettek a nagyszünetben.
 
A folytatásban már “csak” két találatot láthatott a nagyérdemű, a különbség azonban nem változott, így a hazaiak végül öt góllal múlták felül ellenfelüket. A csapatból hárman is duplázni tudtak, az U17-es csapatban pallérozódó Kolonics Rebeka pedig az első mérkőzését játszotta a felnőttek között.

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 9. forduló
 
VESC - Máltai SE 7-2 (6-1)
 
Gólszerzők: Jarjabka (2. perc), Drexler-Kalász (3., 10.), Fogl (4., 13.), Horváth (9., 27.) ill. Kelemen (4.), Nyiri-Hopka (26.)
 
Szücs Noémi: Örülök a három pontnak, hiszen mostanában nem igazán jött ki a lépés számunkra. A mai játék képe biztató a jövőre nézve és remélem sikerül megtartani ezt az irányt. Külön öröm, hogy az egyik utánpótlás játékosunk is bemutatkozhatott, ez is jelzi a szakmai stáb munkáját. Büszke vagyok az egész csapatra, mindenki tette a dolgát.