info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Győzelem a Vasas otthonában!

2023. dec. 09.
Négyszettes sikert könyvelhetett el a VEHIR-VESC együttese a forduló előtt listavezető Vasas SC otthonában a női röplabda NB I szombati mérkőzésén. A veszprémiek alaposan nekiugrottak ellenfelüknek és az első szett elején kiharcolt előnyük ki is tartott a végéig. A második felvonás is inkább a vendégekről szólt, így könnyedén jutottak kétszettes vezetéshez Tumpech Ádám tanítványai.
 
 
A harmadik játszmában megfordult a játék képe, a veszprémiek nem tudták tartani a lépést a piros-kékekkel, így szépíteni tudott a Vasas. A negyedik szettre viszont ismét összekapta magát a VESC. A kritikus helyzetekből is a vendégek jöttek ki jobban, akik végül megérdemelt, 3:1-es sikert könyvelhettek el.
 
 
Női röplabda NB I
 
Vasas SC - VEHIR-VESC 1:3 (-22, -18, 12, -17)
 
Budapest, 100 néző. Vezette: Kiss Z., Ladányi.
 
Vasas: Jámbor, Rieder 2, Erőss 9, Botyánszki 17, Fekete 7, Tóth. Csere: Stankovics, Szili (liberók), Olcsváry 11, Märcz 1, Nagy 3, Sinka 4, Kiss 1. Vezetőedző: Kőnig Gábor. Másodedző: Nagy Fanni.
 
VESC: Araújo 16, Sevinger 10, Sólyomvári 13, Richards 17, Bozsó 4, Deli 3. Csere: Bődi (liberó), Piltman, Kovács. Vezetőedző: Tumpech Ádám. Másodedző: Fehér Tibor.
 
Tumpech Ádám: A mai mérkőzésen az idény legmagasabb szintű koncentrációjával rukkoltunk elő. A harmadik szett kivételével nagyon magas arányban betartottuk a taktikát és mindig sikerült átugranunk az előttünk álló akadályt. A Vasas csapata nagyon jó erőkből áll, így nem volt könnyű dolgunk, de csapatként ma azt gondolom, hogy jobbak voltunk. Nagyon nagy szükségünk volt erre a győzelemre, nagy gratuláció a csapatnak.
 
Fotó: Ivánkovics István