info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Fegyverneky Zsófia tartott edzést fiataljainknak

2024. júl. 08.
Kosárlabdázóink nyáron sem lazsálnak. A nyári táboruk után már jött is a ráadás, és a VESC, valamint a Soproni Darazsak Sportakadémia együttműködésének köszönhetően a sportág egyik klasszisa tartott edzést az ifjú sportolóknak.
 
- Már két éve dolgozunk együtt a soproniakkal, ami nagy öröm számunkra. Eddig a lányok vettek részt a Darazsak összetartásain, most viszont mi köszönthettük Fegyverneky Zsófiát. Ez egy hatalmas megtiszteltetés mind nekünk, mind a gyerekeknek. Egy igazán kiváló játékostól tanulhattak ebben a pár napban - tette hozzá Mérész Csaba, a kosárlabda szakosztály vezetője.
 
Fegyverneky Zsófia 14-szer nyert bajnokságot, 12-szer Magyar Kupát és 2022-ben az Euroligát is elhódította a Sopronnal. Az aktív pályafutását a közelmúltban fejezte be, hőn szeretett sportágától azonban a visszavonulását követően sem távolodott el.
 
- Nagyon lelkesek a gyerekek, remek a közeg és látszik, hogy szeretnek edzésre járni. Szerintem ez az első és legfontosabb dolog. Én pedig külön örülök, hogy itt lehetek és egy picit megmutathatom, hogy mi Sopronban, hogy dolgozunk. Remélem, hogy tudok nekik egy-két jó tanáccsal szolgálni - válaszolta kérdésünkre a 136-szoros válogatott kosárlabdázó.
 
A VESC ifjú tehetségei végül három napon át készülhettek együtt a korábbi soproni közönségkedvenccel.