info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Dupla forduló vár női röplabdázóinkra

2024. márc. 20.
Pénteken és vasárnap is pályára szólítják a VEHIR-VESC NB I-es női röplabdázóit, a tét pedig nem kisebb lesz számukra, mint a legjobb négybe jutás. 
 
Először a Gödöllői RC gárdájával küzdenek majd meg Tumpech Ádám tanítványai. A GRC jelenleg 4. a tabellán 36 ponttal, míg a VESC az ötödik pozícióból szeretne előzni a maga 35 pontjával. A két együttes októberi meccsét a veszprémiek nyerték 3:1-re, egy újabb siker pedig azt jelentené, hogy vasárnapig estig biztosan Debora Araujóék foglalnák el a felsőházi rájátszást érő helyezést.
 
Aznap ugyanakkor ismét egy kőkemény meccs vár majd a bakonyiakra, hiszen a listavezető Vasas látogat majd a királynék városába. A piros-kékek fiókcsapata idén is remek szezont fut, ezidáig mindössze kétszer kaptak ki, igaz az egyik vereségüket épp a VESC-től szenvedték el, amire mindenképpen építhetnek majd a mostani vendéglátók. Egy újabb győzelem pedig azt is jelentené, hogy a veszprémieké a negyedik hely, amivel éremért játszhatnának a rájátszásban.
 
A VEHIR-VESC - Gödöllői RC mérkőzés pénteken 18 órakor, míg a VEHIR-VESC - Vasas találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a Táncsics iskola tornacsarnokában. Mindkét meccsre ingyenes a belépés, szurkoljunk minél többen a lányoknak!