info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Bővült az elnökség!

2024. febr. 28.
Ismét közgyűlést tartott a Veszprémi Egyetemi Sport Club, ahol az egyesület valamennyi szakosztálya képviseltette magát. Elsőként a klub elnöke, dr. Edvy László köszöntötte a megjelenteket, majd Szokolik Gergely ügyvezető elnök vezette le a közgyűlést, melyen egy igen fontos napirendi pontról is szavaztak a résztvevők.
 
- Régóta tervezzük az elnökségi tagok számának növelését - kezdte beszédét Szokolik Gergely. - Nagy egyesületté nőttük ki magunkat, így olyan emberekkel szerettünk volna bővíteni a vezetőségünket, akik érdemben kivehetik a részüket a klub mindennapjaiból. Kiemelten fontos számunkra a VESC és a Pannon Egyetem közötti kapcsolat ápolása, ezért is esett a választásunk a két mostani jelöltünkre.
 
Egyikük dr. Abonyi János, aki jelenleg a Pannon Egyetem rektorhelyettese - július 1-től várhatóan az intézmény rektorává nevezik ki - és legközelebb a triatlon sportág áll a szívéhez, míg dr. Kurdi Róbert kancellárhelyettes az asztalitenisz szakosztály vezetője.
 
- Azon leszek, hogy elnökségi tagként is a VESC érdekeit szolgáljam. Hiszem, hogy együtt megtalálhatjuk azokat a megoldásokat, melyekkel az infrastruktúra, a szolgáltatások és a sportolóink eredményessége is fejleszthető - mondta bemutatkozó beszédében dr. Abonyi János.
 
Dr. Kurdi Róbert kiemelte, már az egy nagy eredmény, hogy ennyi embert gyűlt össze a közgyűlésre, hiszen ez is jól jelzi az egyesületnél folyó munka minőségét és az egyesület erejét, valamint hozzátette: ő is azon fog dolgozni, hogy a VESC tovább tudjon haladni ezen a fejlődési pályán.
 
Az elnökség bővítését végül egyhangúlag szavazta meg a közgyűlés, csakúgy mint a klub szervezeti és működési rendjét is. 
 
A rendezvényen az is elhangzott, hogy a Veszprémi Egyetemi Sport Club továbbra is ott van a kiemelt vidéki sportszervezetek között, amely lehetőség és egyben felelősség is a klub számára.