info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

A fővárosban maradtak a pontok

2023. dec. 02.
Háromszettes vereséget szenvedett a VEHIR-VESC együttese a BVSC otthonában a női röplabda NB I szombati mérkőzésén. Fej-fej mellett haladtak az első szett elején, de 12-8-nál már négy ponttal vezettek a házigazdák. A különbség később tovább nőtt a felek között és hiába kezdtek hajrázni a vendégek, a játszmát végül a sárga-kékek nyerték.
 
Jól kezdte a VESC a második felvonást, Araújo ásznyitása után 4-1-re vezettek, de 7-7-nél ismét egyenlő volt az állás. Később a vezetést is átvették a fővárosiak, majd Richards juttatta ismét előnyhöz a veszprémieket. Kétpontos vendégvezetés mellett kezdődött a hajrá, de 22:22-nél megint egál volt, majd Riczkó ponterős játékának köszönhetően ez a játékrész is a BVSC sikerével zárult.
 
A harmadik szettben pedig nem bíztak semmit sem a véletlenre a vendéglátók. Hamar magabiztos előnyre tettek szert, amire ezúttal nem volt válasza a sok hibával játszó Veszprémnek. 

Női röplabda NB I
 
BVSC-Zugló - VEHIR-VESC 3:0 (22, 23, 20)
 
Vezette: Szabó, Bátkai-Katona.
 
BVSC: Hajós 2, Benedek 7, Pécsi 5, Riczkó 12, Bajnóczi 6, Szerencsés-Miklai 15. Csere: Sartoris (liberó), Nagy 6. Vezetőedző: Daróczi Gergely.
 
VESC: Bozsó 4, Deli 2, Araújo 15, Sevinger 5, Sólyomvári 10, Richards 17. Csere: Bődi (liberó), Kovács, Piltman. Edző: Fehér Tibor.
 
Fehér Tibor: Egy kiváló erőkből álló BVSC ellen ma ennyire tellett. Az első két szett végjátékában jobban kellett volna koncentrálnunk. A lányok nagyot küzdöttek, emelt fővel hagyjuk el a mérkőzés helyszínét. Gratulálok ellenfelüknek.