info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

A fővárosban kezdjük az új idényt

2024. szep. 27.
 
Szombat este a VEHIR-VESC női röplabdázói számára is elkezdődik az új idény. A zsinórban negyedik NB I-es szezonjukra készülő veszprémiek az MTK Budapest otthonában lépnek majd pályára. A találkozó előtt Mészáros Péter vezetőedzővel beszélgettünk.
 
Milyennek láttad a felkészülési időszakot?
 
- Elvégeztük azt a munkát, amit elterveztünk, a hétvégén pedig meglátjuk éles helyzetben, hogy tudjuk mindezt kamatoztatni. Tisztességesen felkészültünk, az értékmérő pedig a bajnokság lesz. Az edzőmeccsekből levontunk néhány következtetést, de más lesz végre tétmérkőzést játszani.
 
Az MTK ellen kezdjük a bajnokságot, akikkel edzőmérkőzést is játszottunk az elmúlt hetekben. Milyen benyomást keltettek a fővárosiak?
 
- Az egy más hangulatú találkozó volt, mint amilyen a szombati lesz. Ott mindenki pályára került és a játék tökéletesítése volt a legfontosabb. Ennek ellenére próbáltuk felmérni őket, de a valós erőviszonyokat majd az elkövetkezendő hetekben láthatjuk kirajzolódni.
 
Milyen hangulatban készültek a lányok?
 
- Kisebb betegségek hátráltatták a felkészülésünket az elmúlt napokban, de szerencsére a fővárosba teljes kerettel utazhatunk. A lányok elszántak, várják már az első meccset, épp úgy, mint mindenki más a klubnál.
 
Az MTK Budapest - VEHIR-VESC bajnoki szombaton 19 óra 30 perckor kezdődik a Szent Gellért Sportcsarnokban. A találkozót Selega Balázs és Kiss Norbert dirigálja majd.