info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Szatmári Lilla is csatlakozott csapatunkhoz!

2024. szep. 10.
Változás történt a VEHIR-VESC NB I-es keretében. Kovács Dorka sérülése után új feladót igazolt a vezetőség Szatmári Lilla személyében. A 22 esztendős játékos kölcsönbe érkezett az Extraligás Békéscsaba együttesétől, és a hétvégén már be is mutatkozhatott új együttesében a komárnói felkészülési tornán.
 
- A lányok nagyon aranyosan fogadtak, és sokat segítenek abban, hogy mielőbb beilleszkedjek a csapatba, és megismerjem a várost is. Izgalmas volt ilyen rövid idővel az ideigazolásom után máris pályára lépni vasárnap, de összességében úgy gondolom, hogy jól teljesítettünk és mire kezdődik a szezon, már teljesen össze leszünk szokva. Azzal a céllal érkeztem, hogy minél több játékperchez jussak, ehhez természetesen sokat kell dolgozni, illetve remélem, hogy a csapat sikeres szezonjához is hozzá tudok majd tenni - nyilatkozta honlapunknak a VEHIR-VESC új játékosa.
 
Szatmári Lilla az MTK-nál kezdte pályafutását, majd Békéscsabára Kaposvárról vezetett az útja. Új csapatában a 15-ös mezszámban láthatják majd a veszprémi szurkolók.