info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Homokon is helytálltak fiataljaink

2024. Ápr. 15.
A hétvégi szellősebb utánpótlás menetrendet kihasználva a Veszprémi Egyetemi Sport Club fiatal röplabdázói homokon képviselték egyesületüket. A Strandsport SE négycsillagos U20-as versenyén három VESC-es érdekeltségű páros is rajthoz állt.
 
A Kristóf Luca - Balogh Rebeka kettős egészen a negyeddöntőig jutott, ahol a Honti-Majoros - Kiss-Bertók párostól kaptak ki, így az előkelő ötödik helyen zártak. Egyesületünk igazolt teremjátékosa, Kiss-Bertók Emese végül bronzéremnek örülhetett.
 
Az ezüstérem szintén Veszprémbe került, miután a Steigauf Dorina - Steigauf Fruzsina duó veretlenül menetelt a döntőig, ahol minimális különbséggel maradtak alul a Baginyi-Korcsák - Kéri párossal szemben.
 
U16-os játékosaink a szintén négycsillagos Szabadkikötő-Friends Cupon vettek részt. Kálmán Luca és Kovács Luca számára eredményesen indult a nap, de a negyeddöntőben megálljt parancsolt számukra a Kristóf Kata (VESC) - Bődi Lora (NYBRSE) kettős.
 
Kristóf Katáék végül az elődöntőt is sikerrel vették, az aranycsatában azonban már nem bírtak a Balogh-Zádor kettőssel, így egy igen szépen csillogó ezüstéremmel fejezték be a napot.