info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Értékes győzelem

2024. Ápr. 16.
U13 II. osztály: Értékes győzelem Gyenesdiáson
 
Az ősszel még első osztályú SZOSI ‘A’ csapatával, valamint az NYBRSE együttesével küzdöttek meg a hétvégén a második vonalban szereplő minik, akik végül egy győzelemmel zárhatták a hétvégét.
 
Szokolikné Kalmár Judit: A hazai csapat ellen kezdtünk, kicsit álmosan, lassan pörögtünk fel a megfelelő fordulatszámra, emiatt el is vesztettük az első játékrészt. A második szettben a lányok teljesen más arcukat mutattak, nagyon precízen, szép összjátékkal egyenlítettek. A harmadik szettben már sokkal összeszedettebben játszottunk, mi irányítottunk, ami meghozta a végső sikert. A második mérkőzésen az első osztályt megjárt SZOSI ‘A’ csapata ellen játszottunk, akiktől a legutóbbi találkozásunkkor 3:0-ra kaptunk ki. Az első szettben jobban kezdtünk, de egyre több hiba jött elő menet közben a játékunkban, és nem tudtunk védekezésben fegyelmezetten játszani, így szoros szettben, de veszítettünk. A második játszmában ismét jó energiákkal kezdtünk, de egyre közelebb jött az ellenfél. Mi egy cserével ismét lendületet kaptunk és magabiztos játékkal sikerült egalizálnunk. A harmadik szettben azonban leginkább védekezési hibákkal, nyitás és nyitásfogadás rontásokkal tettük lehetetlenné, hogy megszorongassuk a listavezetőt. Remélem, hogy a jövőben minden szettben tudunk olyan lelkesedéssel és önbizalommal játszani, mint mind a két meccsen a második szettben sikerült. Ez nagyon kell ahhoz, hogy még több győztes meccsünk legyen. Egy pozíciót léptünk előre a tabellán, ehhez gratulálok a csapatnak, bízom benne, hogy ennél csak előrébb kerülhetünk a szezon végével.
 
U13 II. osztály Nyugat Középszakasz
 
VESC “Kék” - NYBRSE 2:1
VESC “Kék” - SZOSI ‘A’ 1:2
 
A csapat tagjai: Hoffer Lujza Petra, Bojtor Flóra, Módos Lili, Szabó-Vukov Réka, Nagy Emma Flóra, Szücs Romi, Reider Zsófia, Vágvölgyi Hella Gréta, Vojnity Eszter, Vajai Luca, Balogh Léna Panka, Hideg-Göblyös Julianna.

U13 III. osztály: Hazai környezetben meccselt a VESC “Fehér”

Nem sikerült a szettgyőzelem a harmadosztályban szereplő miniknek, de a veszprémi lányok így is értékes tapasztalatokkal gazdagodtak saját közönségük előtt.
 
Bácskai Sándorné: Sajnos ismét nem volt sikerélményünk, a csapatunk egyre kevésbé hisz abban, hogy győzni tudunk. Mind a két mérkőzésünkön 3:0 arányban kaptunk ki. Egy pozitívum azért volt a hétvégében: mindenki játszott, ráadásul volt, akinek ez volt életének első meccse.

U13 III. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Fehér” - Kaposvári SI 0:3
VESC “Fehér” - SMAFC-Líceum 0:3

A csapat tagjai: Berta Nóra, Endrédy Zselyke, Farkas Csenge, Fazekas Lili, Gelléri Eszter, György Sára, Gyulavári Luca, Henn Kíra, Máhl Hanna, Mészáros Bianka, Mészáros Csenge, Pálfalvi Hanna, Punk Luca, Sándor Nóra, Soós Borka, Szitás Borbála, Takács Izabella, Zsőllei Lili.