info@vesc.hu
Kövess minket instagram facebook youtube

Hírek  

Első hely a téli teremtornán

2024. márc. 20.
NB II-es női futsalosaink számára csak április 7-én folytatódik a pontvadászat, de Szücs Noémi tanítványai addig sem lazsálnak. A VESC-es lányok az elmúlt hetekben a Veszprém vármegyei felnőtt téli teremtornán vettek részt, melyet 10 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel zártak. Ez a szereplés pedig tornagyőzelmet ért számukra. A teremtorna tapasztalatairól a csapat játékos-edzőjét, Szücs Noémit kérdeztük.
 
- Miért gondoltátok, hogy neveztek a téli teremtornára?
 
- A legfontosabb a rutinszerzés volt. Azoknak a lányoknak is játéklehetőséget tudtam biztosítani, akik korábban kevesebbet szerepeltek. A másik fontos szempont pedig az volt, hogy az utánpótláskorú játékosok is összeszokjanak a felnőttekkel, megismerjék egymást és kialakuljon egy jó közösség.
 
- Milyen volt maga a bajnokság?
 
- Jó kezdeményezésnek tartom, hiszen így a Veszprém vármegyei női játékosok megismerhették egymást, és tanulhattak egymástól. A hangulat szuper volt, a játékosok sportszerűek voltak, és vigyáztak egymásra. Részemről ami pozitívum volt, hogy megismertem a többi edzőt és azt hiszem egy jó viszony alakult ki közöttünk, ami a jövőbeli  munkánkat vagy akár együttműködésünket is előremozdíthatja
 
- Milyenek voltak az ellenfelek?
 
- Lelkes csapatok vártak ránk, szerintem ők is örültek ennek a tornának, hiszen kevés lehetőségük van teremben edzeni, illetve játszani, és így hasznosan tudták tölteni a bajnoki szünetüket. Láttunk tehetséges játékosokat is, és örömteli, hogy ennyi hölgy kedveli ezt a sportágat a térségünkben.
 
- Hogy tudtátok összehangolni a téli teremtornát a bajnoki küzdelmekkel?
 
- Könnyen ment, hiszen a torna négy fordulójából kettő is olyan hétvégén volt, amikor nem volt bajnokink. A másik kettőn pedig vagy NB II-es meccs előtt, vagy után voltunk, így a kevesebb játékperccel rendelkező játékosok kaptak bizonyításai lehetőséget, akik szerencsére éltek is ezzel!
 
Fotó: Bakos Bálint