Valencia után, Baja előtt

Spanyolországban edzőtáborozott az elmúlt két hétben Badar Gergő. A Veszprémi Egyetemi Sport Club triatlonistája remek körülmények között készülhetett a versenyszezonra.

Valencia volt a célállomás, ami nekem egy teljesen új helyszín volt. Az időjárás kegyes volt hozzánk, talán a tábor közepén volt kicsit hideg amire nem számítottunk, de sikeresen átvészeltük – emelte ki a VESC versenyzője.

Badar Gergő kemény napokon van túl, de elmondása szerint a folytatás sem lesz egyszerűbb.

Hozzánk méltóan három számos edzőtábor volt, vagyis mind a három sportágból nagyüzemben ment a terhelés. Két nap sajnos nekem kiesett egy kisebb megfázás miatt, ezért van bennem egy kis hiányérzet, de úgy gondolom hogy jól sikerült a tavaszi kiruccanásunk. A terhelésből hazaérve sem veszünk vissza, remélem az időjárás is így gondolja majd és kedvezni fog nekünk. Lassan kezdődik a szezon, a forma most lassabban jön mint eddig, de júniusra össze fog állni a kirakós – tette hozzá egyesületünk versenyzője.

Badar Gergő számára a hétvégén már jön is az első komolyabb megmérettetés. Vasárnap ugyanis Baján, a XIII. Kikelet Félmaratonon fog rajthoz állni.

Leave a Reply