Egy remek szezon végéhez közeledik Badar Gergő

Lassan véget ér a 2022-es idény Badar Gergő számára, melyet már a Veszprémi Egyetemi Sport Club triatlonistájaként versenyzett végig. Ráadásul nem is akárhogy!

A legnagyobb megmérettetéseken már túl vagyok, nyertem két országos bajnoki címet és szinte valamennyi versenyemen az élmezőnyben végeztem. A nagyatádi hosszú távú OB miatt maradt benne némi hiányérzet, de tudom, hogy miben kell még fejlődnöm és alig várom már a téli alapozást – nyilatkozta honlapunknak Badar Gergő.

A VESC sportolója kiemelte: mentálisan rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, annak pedig nagyon örül, hogy sérülés nélkül tudta teljesíteni az évet, miközben a nyári időszakban 2-3 hetente rajthoz állt egy embert próbáló viadalon.

Badar Gergő februárban csatlakozott a VESC-családhoz, amely jó döntésnek bizonyult számára.

Stabil háttér fogadott, mindenben támogatnak a klubnál és eddig tényleg azt kaptam, amiért ide igazoltam. Az eredményeimmel igyekeztem meghálálni a bizalmat, remélem sikerült és sokan büszkék rám Veszprémben – mondta a 31 esztendős triatlonista.

Badar Gergő arról is beszélt, hogy jövőre szeretne minél több külföldi versenyen rajthoz állni, hiszen azok elengedhetetlenek a további fejlődéséhez.

Leave a Reply