Vissza a terembe

Hétfőn ismét edzésbe állt a CoreComm-VESC NB I-es női röplabdacsapata. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a karácsonyi pihenőt követően teljes erőbedobással készülnek a bajnoki folytatásra.

Már decemberben elkezdtünk egy mini alapozást, ezt követte egy kis pihenés az ünnepek alatt, majd hétfőtől ismét a megszokottak szerint készülünk. Január 22-én jön az első idei tétmérkőzésünk, addig fokozatosan szeretnénk felépíteni a játékunkat, de bízom benne, hogy ott tudjuk folytatni, ahol tavaly abbahagytuk – nyilatkozta a csapat vezetőedzője.

A veszprémi hölgykoszorúra az edzések mellett a tervek szerint felkészülési mérkőzések is várnak majd.

Szeretnénk 1-2 edzőmérkőzést vívni az elkövetkezendő hetekben. A koronavírus-járvány miatt nincs egyszerű dolgunk, de dolgozunk a megoldáson. Mindenképpen olyan ellenfeleket keresünk, akikkel igazi erőfelmérőket tudunk játszani – tette hozzá Szokolikné Kalmár Judit.

A csapat dolgát sérülések és betegségek is hátráltatták az őszi szezon során. Ezt elkerülendő a klubnál jelenleg is dolgoznak azon, hogy bővítsék az élvonalbeli együttes keretét. 

A CoreComm-VESC január 22-én a listavezető Gödöllő otthonában kezdi a 2022-es esztendőt, egy héttel később pedig a Budaörs érkezik majd a Táncsics iskola tornacsarnokába.

Leave a Reply