Veszprémben nyert a listavezető

Alaposan bekezdett az alapszakasz győzelemre hajtó TFSE a CoreComm-VESC elleni szombati bajnokin. A fővárosiak hamar 4-5 pontos előnyt harcoltak ki és Szokolikné Kalmár Judit időkérései sem tudták felrázni a hazaiakat. A szettet végül 25:15-re nyerték a vendégek.

Miklós Roxána ásznyitása után 3:1-el kezdte a VESC a második játékrészt, de kisvártatva fordítani tudott a TFSE. Próbáltak zárkózni a bakonyiak, a pontosabban játszó vendégek azonban végül ezt a felvonást is hozni tudták.

Ponterősen kezdte a harmadik szettet Csépke Gábor együttese, Liene Millerék azonban ezt követően is nagyot küzdöttek a meccsben maradásért. A veszprémi hölgykoszorú erejéből végül csak egy szoros játékrészre futotta, így a fővárosiak 3:0-ra diadalmaskodtak.

A TFSE ezzel be is biztosította az alapszakasz győzelmét, míg a VESC együttesének várnia kell még a vasárnapi Budaörs – Gödöllő meccs végeredményére, ez dönt ugyanis arról, hogy Szokolikné Kalmár Judit tanítványainak sikerül-e bejutniuk a felsőházba.

Női Röplabda NB I – 14. forduló

CoreComm-VESC – TFSE 0:3 (-15, -17, -19)

Táncsics iskola, 100 néző. Vezette: Nagy, Barabás.

VESC: Hajós 3, Bozsó 1, Pós 2, Miller 13, Miklós 4, Sherwin 5. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Molnár-Pintér 1, Pfitzner, Varga. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

TFSE: Halla G. 20, Radomszki 15, Budaházy 6, Kökény 3, Poór 4, Török 7. Csere: Boller, Hábetler (liberók), Benedek 2, van Oyen, Halla P. Vezetőedző: Csépke Gábor.

Így látta vezetőedzőnk a mai meccsünket

Leave a Reply