VESC-Érd 3:0

Szombati napon kezdetét vette a rájátszás. Az Érd csapatát láttuk vendégül, akik az alapszakaszban a második helyen végeztek. Eddig nem próbált felállásban kényszerültünk pályára lépni, mivel két centerjátékos betegség, egy pedig sérülés miatt hiányzott. Ennek megfelelően zavartan kezdtük a meccset és ellépett 4-5 ponttal az Érd. Röviddel ezután sikerült felzárkóznia csapatunknak és fej-fej mellett haladva az utolsó pontoknál a jó nyitásokkal mi húztuk be az első szettet.
A második és a harmadik szett szintén nagyon szoros volt, de a fegyelmezett, támadó nyitásoknak, hatékony sàncoknak és határozott támadásoknak köszönhetően mi tudtuk befejezni ezeket a szetteket is. Rendkívül fiatal, de annál ügyesebb ellenfél az Érd, a mezőnymunkájuk kiemelkedő. Dicséret illeti a VESC csapatát,hogy kis létszámmal, szokatlan felállásban 3:0-ás győzelmet aratott.

VESC-Érd 3:0 (25:23,25:22;25:19)

Következő mérkőzésünket ismét hazai pályán játszuk az Ajka csapata ellen. Várunk mindenkit sok szeretettel március 7.-én szombaton az Egyetemi Tornacsarnokba.

Hajrá VESC! ???

Leave a Reply