VESC – Ajka 3:2

Szombaton került sor az NB2-es női röplabda bajnokság nyugati csoport, felsőház, második fordulójára. Ajka csapatát fogadtuk. Nem túl jó előjelekkel indult csapatunk számára a meccs, ugyanis feladónk, Molnár-Pintér Eszter betegen vállalta a játékot, illetve Bozsó Blanka centerünket továbbra is nélkülöznünk kellett betegség miatt. Emiatt eddig szokatlan felállásban kezdtük a meccset. Az első szettben illetődötten indult a játékunk. Nyitásfogadásunk instabil volt, többek között nyitásfogadási hibák miatt sajnos az első szett kicsúszott a kezeink közül. A második szettben a kezdő hatoson változtatva, megfelelően működött minden játékelem, nyitások is támadó jellegűek voltak, így simán behúzta a szettet csapatunk.
A harmadik játékrészben hiába maradt fenn a győztes felállás, sajnos nem tudtuk pontra váltani támadásainkat, az ajkaiak remek mezőnymunkája ismét győzelmet hozott számukra. A negyedik szettben ismét változtatva a felálláson, a rossz nyitásfogadásnak köszönhetően nagy hátránnyal indult csapatunk,7 pont különbség is volt a két gárda között.Azonban a veszprémiek remek hajrával, a szurkolók biztatásával, ledolgozva és behúzva a szettet, játékban tudtak maradni.
Az utolsó, 5. szett a veszprémieknek indult jobban, remek megoldások születtek, 8:4-el fordult a két csapat. Ott egy rövid veszprémi megingást és egy időkérést követően ismét átvettük az irányítást és megnyertük a meccset.

VESC-Ajka 3:2 (18:25;25:16;20:25,25:23;15:11)

A mérkőzésen készült képeket ide kattintva nézhetitek meg, köszönet értük Simon Tibornak!

Gratulálunk a csapatnak!

Leave a Reply