Vereség az év utolsó bajnokiján

A dobogón tanyázó TFSE otthonában játszotta az év utolsó NB I-es mérkőzését a CoreComm-VESC női röplabdacsapata. A veszprémi hölgyek kissé beragadtak a szombat esti összecsapás elején, így a vendéglátók 3-4 pontos előnyt harcoltak ki. Ezt 16-16-nál tüntették el Molnár-Pintér Eszterék, de a nagy izgalmakat hozó hajrá után így is a fővárosiak szereztek vezetést.

A második felvonást is a hazaiak kezdték jobban, Szokolikné Kalmár Judit csapata pedig ezúttal nem tudott zárkózni a szett végén. A harmadik és egyben utolsó felvonást uralta a TFSE, így a VESC 3:0-ás vereséget szenvedett.

A mieinkre már csak egy mérkőzés vár a 2021-es évben. December 5-én a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágója jön a Balatonfüred otthonában.

Női röplabda NB I – 7. forduló
TFSE – CoreComm-VESC 3:0 (22, 15, 10)
Vezette: Sík B., Adler L.
TFSE: Nagy 13, Kökény 1, Villányi 12, Török 5, Halla G. 18, Benedek 7. Csere: Hábetler (liberó), Halla P. 1, van Oyen 2, Czakó. Vezetőedző: Csépke Gábor.
VESC: Bozsó 4, Huck 2, Sherwin 10, Miklós 8, Molnár-Pintér 5, Hajós 5. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Pós 1, Monteiro. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Szokolikné Kalmár Judit: Szélsőséges érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban. Az első szettben együtt mentünk az ellenféllel, mindenki küzdött, kicsin múlt a részsiker. A második szettől kezdve viszont pont az ellentétje volt látható. Hiányzott a kommunikáció, dekoncentráltak voltunk és sok rossz döntést hoztunk. Sajnálom, hogy ilyen játékkal zártuk az őszi szezont.

Leave a Reply