Utánpótláscsapataink remekeltek a hétvégén

A január közepétől újrainduló utánpótlás bajnokságok okán több korábban elmaradt mérkőzés is pótlásra várt, így az elmúlt hetet igazán sűrűre sikeredtek csapataink számára, amit természetesen egyáltalán nem bántak a lányok, nagyon várták már, hogy újra éles mérkőzéseken bizonyíthassanak!

Az elmúlt hétvégén U15-ös csapatunk kezdte a mérkőzések során, Budapestre utaztak, ahol a TFSE Kalocsát magabiztosan győzték le, majd az RÖAK Kaposvár csapatát óriási csatára kényszerítették, és a felnőtt csapathoz hasonlóan 0:2-es hátrányból sikerült felállniuk, a győzelem azonban sajnos nem jött össze. Ennek ellenére rendkívül büszkék vagyunk a lányokra, óriásit küzdöttek, gyönyörű labdamenetekkel, pontos, erős, helyezett nyitásokkal és ütésekkel játszottak.

Eredmények: VESC – TFSE-Kalocsa 3:0, VESC – RÖAK Kaposvár 2:3

Vasárnap U17 “A”, és U19 is tornán volt érdekelt, előbbi Győrbe látogatott, ahol a TFSE Lónyay, illetve a hazai Széchenyi Győr utánpótlás csapatai ellen bizonyíthattak – és meg is tették, fantasztikus teljesítményt nyújtva! A tornát szettveszteség nélkül sikerült megnyerni, ragyogó játékkal, és külön öröm, hogy az U15-ös csapat két játékosa, Hatvári Brigitta és Vincze Kíra is játéklehetőséghez jutott, és jól teljesített a nagyok között!

Eredmények: VESC – TFSE Lónyay 3:0, VESC – Széchenyi Győr 3:0

Az U19-es lányok Szombathelyre mentek, ahol a Szombathelyi Sportiskola, illetve a Panoráma SE lett volna az ellenfél, azonban utóbbi a torna reggelén lemondta a részvételt, így végül csak a hazaiak ellen léphettünk pályára. A tavalyi évben vereséget szenvedtünk a szombathelyiek ellen, így a visszavágás reménye óriási motivációt adott a lányoknak, amit sikerült a játékba is átültetni, és az első szett elvesztése után magabiztos játékkal, a szetteket végig uralva nyerték meg a mérkőzést!

Eredmény: Szombathelyi SI – VESC 3:1

Gratulálunk utánpótláscsapatainknak és edzőinknek, nagyon büszkék vagyunk mindannyiukra!

Hajrá VESC!

Leave a Reply