Újpesten zárták az idényt U13-as röplabdázóink

A Veszprémi Egyetemi Sport Club U13-as röplabdázói hatalmas bravúrt elkönyvelve, veretlenül zárták az Őryné Merő Nóra U13 OMB III. osztály idei küzdelmeit.

A szezon végén az Újpest együttese egy négyes tornát rendezett, ahol Tóth Laura tanítványai is pályára léptek.

Izgatottan várták a lányok az utolsó tornát. A Debrecen elleni első meccsen még bizonytalanul játszottunk, de ennek ellenére sikerült 2:1-re nyernünk. A második mérkőzésen a Jászberény ellen már felszabadultan játszottak, aminek meg is lett az eredménye. Magabiztosan, 2:0-ra diadalmaskodtunk. Az utolsó mérkőzés volt a döntő, amit az UTE csapatával játszottunk. A házigazdák rendkívül jól védekeztek, hosszú labdamenetek alakultak ki, melyek végén sajnos rendszerint mi maradtunk alul, így 2:1-es vereséget szenvedtünk. Ezüstéremmel térhettünk haza, de ennél is fontosabb, hogy a csapatom sokat fejlődött és nagyon szép eredményeket értek el. Büszke vagyok rájuk – zárta gondolatait Tóth Laura.

Újpesti U13-as Torna

VESC – Eötvös DSE 2:1
Jászberény – VESC 0:2
UTE – VESC 2:1

A csapat tagjai: Kempelen Panna, Németh Alíz, Forgács Dalma, Kristóf Kata, Borsody Viktória, Fülöp Nóra, Takács Petra, Ébner Laura, Hodács Hanna, Katona Zsófia, Micsunek Regina.

Legjobb játékos: Kristóf Kata

Leave a Reply