Újabb edző csatlakozott röplabda szakosztályunkhoz

Rutinos szakember csatlakozott az év elején a Veszprémi Egyetemi Sport Club családjához. Vukov Gabriella korábban játékosként és edzőként is bizonyított már a királynék városában.

– Kaposváron kezdtem el sportolni, ahol Simonné Kutas Zita vezetésével meg sem álltunk az Extraligáig. Egyetemistaként érkeztem Veszprémbe, ahol igazán szép éveket tölthettem el. Később Fehér Tibor hívására Balatonfüreden is játszottam és most is neki köszönhetően tértem vissza a VESC-hez – válaszolta kérdésünkre Vukov Gabriella.

Egyesületünk iránt egyre több fiatal érdeklődik, ezért is volt szükség arra, hogy egy edző csak a kezdő U17-esekkel foglalkozzon.

– Eddig pedagógusként dolgoztam, de az edzősködés sem áll távol tőlem, hiszen Balatonfüreden és Veszprémben is foglalkoztam már gyerekekkel. Egy lelkes társasággal dolgozhatok együtt, ahol kialakulóban van az a mag, akikre a későbbiekben számíthatunk. Minél többen vannak, annál jobb – tette hozzá a VESC utánpótlás-edzője.

Vukov Gabriella szerint stabil körülmények fogadták a klubnál és biztató volt számára az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számára. Ahogy fogalmazott: szeretne helyben is maradandót alkotni.

Leave a Reply