Új néven folytatják női röplabdázóink!

Hivatalossá vált, hogy a 2022/2023-as idényben VEHIR-VESC néven folytatják női röplabdázóink. A megállapodást csütörtökön írta alá a Bakony-Balaton Média Kft. ügyvezetője, Tóth Gábor és a Veszprémi Egyetemi Sport Club ügyvezetője, Szokolik Gergely a Pannon Egyetemen.

Tóth Gábor és Szokolik Gergely

Az elmúlt években nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy az egyesületünk, illetve az NB I-ben szereplő röplabdaszakosztályunk méltó szintre emelkedhessen. Tavaly a CoreComm SI volt a névadó szponzorunk, a cég pedig továbbra is kiemelten támogat minket, most pedig egy újabb megtiszteltetés ért minket, hogy megyénk piacvezető médiaszolgáltatója is mellénk állt. Az előttünk álló időszakban is lelkiismeretesen fogunk dolgozni, hogy nívós eredményekkel hálálhassuk meg a támogatást – tette hozzá Szokolik Gergely.

Tóth Gábor hangsúlyozta, a VEHIR sosem feledkezett meg társadalmi szerepvállalásáról. Emlékeztetett, a portál nevét több rangos sportesemény mellett a megyei labdarúgás is már évek óta viseli.

Az egyetemi sportklubot már a tavalyi évben is támogattuk. Az egyesület vezetői viszont idén olyan jövőképet festettek le elénk, amelyhez méltóbb szponzorálás dukált. Bízom benne, hogy az együttműködésünk által még magasabb szintre emelkedhet majd a helyi sport és a női röplabda is – fejezte ki reményét a cégvezető.

Szokolikné Kalmár Judit, az egyesület szakosztályvezetője elmondta, a női felnőtt röplabdacsapat immár második idényét kezdheti meg az élvonalban. Kiemelte, egyértelmű céljuk a tagságot stabilizálni, évről évre jobb helyezésekkel kiszolgálni a veszprémi szurkolókat.

Az utánpótlás helyzetéről Fehér Tibor, a klub szakmai koordinátora beszélt. A vezetőtől megtudhattuk, a VESC öt általános iskolában tart foglalkozásokat, jelenleg több mint kétszáz gyermek és tizenkét edző tartozik a kötelékükbe. Hangsúlyozta, a jövőben elsődlegesen helyi nevelésű játékosokkal szeretnék megtölteni a röplabdacsapatot, amelyben jelenleg is több veszprémi kötődésű hölgy szerepel.

Az eseményt Edon Ibrahimi, a csapat nyáron kinevezett koszovói vezetőedzőjének szavai zárták. A tréner kiemelte, a bajnokságra való felkészülésük remekül zajlik, mindezt már edzőmérkőzésen is bizonyították a tanítványai, akiknek munkájával egyelőre maradéktalanul elégedett.

Forrás: vehir.hu

Leave a Reply