U21: túl az esztendő utolsó hazai bajnokiján

A Szent Benedek Röplabda Akadémia ellen vívta idei utolsó hazai mérkőzését U21-es röplabdacsapatunk. A szombati U19-es fordulót követően ezúttal csak egy szorosabb szettre futotta a lányok erejéből, de a közönség így is vastapssal jutalmazta az együttest.

Az év utolsó hazai mérkőzésén harcos játékkal, győzelemmel szerettük volna megörvendeztetni egyre növekvő nézőközönségünket. A harcossággal nem volt baj, de a lányok játékán érződött az előző napi 3 mérkőzés, melyeket az U19-es bajnokságban vívtak. Dekoncentráltan játszottunk, sok hibát vétettünk. Vereségünk ellenére szurkolóink nagy tapssal jutalmazták a csapatot a mérkőzést kővetően. Köszönjük szimpatizánsaink ezévi támogatását, szurkolását. Reményeink szerint jövőre is figyelemmel kísérik játékosaink, csapataink, egyesületünk fejlődését – tette hozzá a csapat edzője, Fehér Tibor.

Női Röplabda NB II-U21

VESC – Szent Benedek RA 0-3 (-16, -16, -21)

A csapat tagjai: Piltman Kinga, Pfitzner Júlia, Fazekas Petra, Barta Szabina, Papp Zsófia, Gyarmati Júlia, Szalai Zoé, Linczmajer Liza, Papp Anna, Bokrossy Réka, Szabó Zsófia, Pártai Lilla.

Leave a Reply