U21: a Közgáz ellen zárult az alapszakasz

Hétközi bajnoki várt a VESC U21-es röplabdázóira a Diákolimpia hétvégi, békéscsabai döntője miatt. Fehér Tibor tanítványai a második helyezett Közgás SC és DSK otthonában vívták utolsó alapszakasz meccsüket. November végén 3-1-es vendég sikerrel zárult a két együttes veszprémi találkozója.

Az első szettben jól kezdtünk, sokáig vezettünk, minden pontért komoly csata dúlt. A szett végét rutinosabb ellenfelünk bírta jobban. A második felvonás hasonlóan szorosan alakult, de a szett végére ellenfelünk elhúzott. Ekkor Piltman Kinga jó nyitásainak és harcos mezőnymunkánknak köszönhetően szettlabdához is jutottunk, de egy két rutintalan megoldás 29 pontnál eldöntötte a játszma sorsát. A végére fejben elfáradtunk, bizonytalanná váltunk és nem tudtuk feltartóztatni az egyetemisták rohamait. Az első és második szettben mutatott játék biztató a folytatásra nézve. A jól nyitó ellenfél megérdemelten nyerte a mérkőzést – tette hozzá a lefújást követően Fehér Tibor, a csapat edzője.

Női NB II – U21

Közgáz SC és DSK – VESC 3:0 (17, 27, 13)

A csapat tagjai: Piltman Kinga, Fazekas Petra, Bokrossy Réka, Papp Zsófia, Gyarmati Júlia, Szalai Zoé, Papp Anna, Szabó Zsófia, Sydarovszky Vanessza, Kobán Kíra, Pártai Lilla.

Leave a Reply