U19: túl az utolsó fordulón

A 19 csapatos bajnokság 8. helyét szerezte meg a Veszprémi Egyetemi Sport Club U19-es röplabdacsapata. Fehér Tibor tanítványai hazai környezetben zárták a 2021/2022-es idényt.

Először a Széchenyi Győr együttesével küzdöttünk meg a hétvégén, akik ellen sok hibával kezdtünk. A második szettben magára talált a csapat, ami szett győzelemhez vezetett. A harmadik és a negyedik játékrészben érthetetlen módon pontatlanul, sok hibával játszottunk, így 3:1 -re nyert az ellenfél. A TFSE-Kalocsa elleni mérkőzésen megtaláltuk a játékunkat és mindhárom szettet sikerült behúzni. A Győr elleni mérkőzést követően elbúcsúztattuk egykori csapatkapitányunkat Pfitzner Júliát, aki továbbtanulása miatt hagyja el egyesületünket – tette hozzá Fehér Tibor.

A lányok edzője az évadot is értékelte a hétvégi fordulót követően: „Nehéz évet zártunk, rengeteg nehézséggel kellett megküzdenünk, de úgy érzem, nem vallottunk szégyent, becsületesen helytálltunk! Ezúton szeretném megköszönni játékosaimnak az egész éves teljesítményüket, a szülőknek a támogatást, biztatást. A következő időszakban már készülünk a 2022/2023 -as bajnoki évre.”

U19 OIB II. osztály 7-9. helyért

VESC – Széchenyi Győr 1:3 (-23, 16, -19, -14)

VESC – TFSE-Kalocsa 3:0 (18, 7, 16)

A csapat tagjai: Piltman Kinga, Veisz Dóra, Harkai Hanna, Papp Zsófia, Fazekas Laura, Papp Anna, Szabó Zsófia, Sydarovszky Vanessza, Páll Emma, Kobán Kíra, Pártai Lilla.

Leave a Reply