U19: ismét bizonyítottak fiataljaink

Hazai környezetben folytatták szereplésüket U19-es röplabdázóink. A lányok egy magabiztos győzelemmel nyitották a hétvégi tornát, majd nagy küzdelemben maradtak alul a Vasassal és a Közgázzal szemben.

Alaposan felforgatott felállásban álltunk ki az U19-es bajnokság hétvégi fordulójára. Több tehetségüket is nélkülöznünk kellett, részint azért mert ketten a felnőtt csapattól kaptak behívót a hétvégi mérkőzésre, részint azért mert a betegségek, sérülések csapatunkat sem kímélték. Négy U17-es játékosunk csatlakozott a héten a kerethez, de nem sok idő volt a közös gyakorlásra. Első mérkőzésünkön a Veszprém Volley ellen döcögősen kezdtük, de sikerült 3:0- ra nyernünk. Második és harmadik meccsünkön a Vasas és Közgáz SC ellen kikaptunk ugyan, de Fazekas Petra vezérletével olyan játékot produkáltunk, ami rendre végletekig kiélezett küzdelmet, hosszú, látványos labdameneteket eredményezett. Mindenkinek sikerült játéklehetőséget biztosítani, U17-es tehetségeink bizonyították, hogy jó úton haladnak. Küzdeni akarásból ismét jelesre vizsgázott csapatunk – értékelte a hétvégi fordulót Fehér Tibor.

U19 OIB II. osztály

VESC – Veszprém Volley 3:0 (20, 18, 12)

Vasas SC ‘B’ – VESC 3:0 (17, 25, 20)

VESC – Közgáz ‘A’ 0:3 (-28, -18, -15)

A csapat tagjai: Veisz Dóra, Piltman Kinga, Fazekas Petra, Bokrossy Réka, Harkai Hanna, Papp Zsófia, Fazekas Laura, Czinczás Vanda, Lesetár Alexandra, Sydarovszky Vanessza, Kobán Kíra, Pártai Lilla.

Leave a Reply