U17: Hibátlanul az élen!

Budaörsön szólították pályára a hétvégén a VESC “Kék” U17-es röplabdázóit. Puspán Balázs együttese két szép sikerrel zárta a középszakaszt, így a veszprémi lányok 16/16-os mérleggel, az első helyen végeztek a tabellán. Folytatás a négyes döntőben!

Puspán Balázs: Az első meccsünket a harmadik helyen álló Haladás-SZOSI csapata ellen vívtuk, akiket a második szettet leszámítva nagyon magabiztos és jó játékkal múltunk felül. A folytatásban az eddig nyeretlen házigazdák ellen egy könnyű sikert könyvelhettünk el, ráadásul mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani. Gratulálok a csapatomnak a középszakasz  hibátlan teljesítéséhez, és készülünk a négyes döntőre, ahol célunk az aranyérem! Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen nagy létszámban elkísértek minket és végig biztatták a lányokat. Hajrá VESC!

U17 III. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Kék” – Haladás VSE-SZOSI 3:1

Budaörsi DSE “B” – VESC “Kék” 0:3

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Kárpáti Anna, Kerékgyártó Dóra, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.

Leave a Reply