U15: Bemutatkozott a VESC-Zöld is

Hazai környezetben, az Egyetemi Csarnokban kezdte a 2021/2022-es bajnokságot a VESC-Zöld U15-ös csapata. A veszprémi hölgykoszorú a MÁV Előre, a Dunakanyar és a Dág együtteseivel küzdött meg szombaton.

Az első megmérettetésen meglehetősen nehezen verekedtük át magunkat. Hiába a biztató szavak, mire a lányok észbe kaptak, vége volt a székesfehérváriak elleni meccsnek. Második mérkőzésünkön nagyot küzdöttünk a Dunakanyar ellen, szoros szetteket játszottunk, de a végén ellenfelünk örülhetett. A lányok olyannyira összeszedték magukat, hogy a csarnok tőlük zengett a legjobban, és nagyon büszke voltam rájuk a szép labdameneteket látva. A harmadik és egyben utolsó összecsapásunk során már érezhető volt a fáradtság. Én is próbálok tanulni ebből a hétvégéből és megpróbáljuk kijavítani a hibáinkat – tette hozzá a csapat edzője, Kolontáry Kata.

U15 OGYB III.osztály NYUGAT ‘F’ csoport

VESC-Zöld – MÁV Előre Akadémia ‘A’ 0-3 (-17, -13, -13)

VESC-Zöld – Dunakanyar 1-2 (-23, 10, -17)

VESC-Zöld – Dág KSE 0-3 (-13, -5, -16)

A csapat tagjai: Alasztics-Nakagami Fanni, Bogdán Jázmin, Debreczenyi Luca, Hodács Hanna, Kolláth Hanna, Németh Boglárka, Papp Szófia, Szováty Lujza, Szücs Dorottya.

További fotók a MÁV Előre elleni mérkőzésről:

Leave a Reply