Túl a bemutatkozáson

Lejátszotta első élvonalbeli bajnokiját a CoreComm-VESC női röplabdacsapata. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai bátran kezdtek a bajnoki címre is esélyes Gödöllő ellen, de végül magabiztos, 3:0-ás győzelmet arattak a vendégek.

CoreComm-VESC – Gödöllői RC 0:3 (–16, –12, –17)

Veszprém, 80 néző. V: Barabás.

CoreComm-VESC: Huck 1, Sherwin 6, Miklós 4, Hajós 3, Monteiro 3, Bozsó 6. Csere: Tóth (liberó), Molnár-Pintér, Varga, Szvath 2, Pós. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Gödöllői RC:  Boros 2, Kökény 4, Kovács 6, Sanchez Perez 18, Ratkai 13, Haase 10. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Barta, Sorompó, Császár. Vezetőedző: Szalay Attila.

Szokolikné Kalmár Judit: – Átestünk a tűzkeresztségen. Gyermeteg hibákat vétettünk, amiket ki kell javítanunk. A lányokon nem fog múlni, ez látszott a pályán is. Az ellenfél rutinja az végig nyomás alatt tartott minket. Ennél több van a csapatban, és ezt ki is fogjuk hozni. Gratulálok az ellenfélnek! Köszönjük a szurkolók biztatását!

Szalay Attila: – Helyenként már elégedett voltam a mutatott játékkal és az is kiderült, hogy mely játékelemeket kell hangsúlyosabban gyakorolnunk.

Leave a Reply