Tovább bővül keretünk

Újabb játékos kötelezte el magát NB I-es röplabdacsapatunkhoz. A CoreComm-VESC együttesénél folytatja ugyanis pályafutását Székely Barbara.

A 28 esztendős liberó szülővárosában, Pécsen kezdett el röplabdázni és eddigi pályafutása során csak a PTE-PEAC gárdáját erősítette. A Baranya megyeiekkel a 2020/2021-es szezonban az NB I-ben is bemutatkozhatott, majd az élvonalbeli búcsút követően az NB II-ben is maradt nevelőegyesületének kötelékében.

Eddig csak szülővárosom, Pécs színeiben játszottam, így nagy váltás lesz számomra egy új klubban helyt állni. Bízom benne, hogy sikeres szezon előtt áll a csapat, és hogy lehetőségem lesz egy jó közösséghez tartozni – nyilatkozta az átigazolást követően Székely Barbara.

További hír a klub háza tájáról, hogy az NB I-es keret a jövő hét elején kezdi el a felkészülést az új idényre, addig pedig várhatóan újabb játékosok csatlakoznak még a csapathoz.

A CoreComm-VESC eddig bejelentett játékosai: Tóth Laura, Molnár-Pintér Eszter, Bozsó Blanka, Pós Adrienn, Hajós Aliz, Dordzsceren Dádzsó, Hannah Thompson, Aniya Williams, Deli Zsófia, Székely Barbara.

Leave a Reply