Tornagyőztes U13!

A hétvégén a fővárosban léptek pályára U13-as röplabdázóink, ahol Szokolikné Kalmár Judit tanítványai egy meghívásos tornára voltak hivatalosak.
Egyesületünket két csapat is képviselte: az “A” jelű többek között a házigazda Vasast is legyőzve aranyérmes lett, míg a “B” jelű az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

Eredmények:

VESC “A” – Vasas “A” 2:0
Szolnok “B” – VESC “B” 2:0
VESC “B” – Dunakanyar “B” 2:0
VESC “A” – DKLSN “A” 2:0
VESC “A” – Szeged “A” 1:1
VESC “B” – Szeged “B” 0:2
VESC “A” – Vasas “B” 2:0


U20: negyedik helyen a VESC “Kék”

A VESC “Kék” U20-as csapatának is véget ért a középszakasz a hétvégén. A lányok egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a legutóbbi játéknapot, így a tabella negyedik helyén fejezték be a bajnokság ezen szakaszát.

Puspán Balázs: Felemás érzésekkel és eredménnyel tarkított napot zártunk a Táncsicsban. A lányok helyenként jó játékkal rukkoltak elő, ami ezúttal egy győzelemre volt elég.

U20 III. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Kék” – Győri DRC 3:0
VESC “Kék” – Emericus-BDSE 2:3

A csapat tagjai: Fekete Kinga, Lendvai Réka, Horváth Lili, Baghy Jázmin, Kárpáti Anna, Kerékgyártó Dóra, Kerékgyártó Zsófia, Szabó Tamara, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


U20: lezárult a középszakasz

Hazai mérkőzésekkel folytatta bajnoki szereplését a VESC “Fehér” U20-as együttese. A veszprémi hölgykoszorú helyenként megnehezítette a Pécs és a BVSC dolgát, de végül mindkétszer a vendégek örülhettek.

Fehér Tibor: A középszakasz utolsó fordulóját játszottuk vasárnap. Mindkét mérkőzésünk közös jellemzője volt, hogy helyenként szép megoldások mellett bosszantó nyitás és fogadási hibákat vétettünk, támadásainkból hiányzott az átütő erő. Csak egy-egy szettben sikerült a jobb fizikai képességekkel rendelkező ellenféllel felvenni a harcot, szorossá tenni a mérkőzést. Ezzel eldőlt, hogy az II. osztály 5.-9. helyéért folytatjuk a küzdelmet a hátralévő két fordulóban.

U20 II. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Fehér” – PTE-PEAC 0:3

VESC “Fehér” – BVSC-Zugló 0:3

A csapat tagjai: Sydarovszky Vanessza, Piltman Kinga, Veisz Dóra, Fazekas Petra, Harkai Hanna, Steigauf Fruzsina, Papp Anna, Steigauf Dorina, Harnócz Lili, Bokrossy Réka, Bozsó Blanka, Sütöri Zsófia, Bődi Panka, Papp Sára.


U15: Nem hibázott a VESC “Kék”

Nemesvámoson szólították pályára a hétvégén a VESC “Kék” U15-ös fiataljait, ahol Tóth Laura tanítványai két szép sikert könyvelhettek el. Előbb a VRK-t, majd a Komárom együttesét győzték le 2:1 arányban.

Tóth Laura: A hétvégi meccsek nagy csatákat hoztak, melyekből mi kerültünk ki győztesen, így egy sikeres fordulót tudhatunk magunk mögött. Büszke vagyok a lányokra, nagyot küzdöttek és nagyon sokat fejlődtek a szezon kezdete óta.

U15 Észak-Nyugat II. félév

VESC “Kék” – VRK 2:1 (-21, 24, 24)

VESC “Kék” – Komárom 2:1 (22, 24, -23)

A csapat tagjai: Papp Szófia Lujza, Kálmán Luca, Naményi Nóra, Kozma Zsófia, Takács Petra Tamara, Hodács Hanna, Fejes Blanka Szófia, Kovács Luca, Micsunek Regina Maja, Hegedüs Adél.


U15: első helyen a középszakaszban

Legutóbbi két győzelmének köszönhetően eldőlt, hogy az élen zárja a középszakaszt a VESC “Fehér” U15-ös gárdája. A veszprémi lányok a hétvégi meccseiket újfent 3:0-ra nyerték az Egyetemi Tornacsarnokban, így matematikailag is eldőlt, hogy az első helyen fejezik be a bajnokság ezen szakaszát.

Puspán Balázs: Voltak hibáink, de ez a végeredményt nem befolyásolta. Még egy forduló hátravan, ahol készülhetünk tovább a négyesdöntőre. Gratulálok a lányoknak, köszönjük szurkolóinknak a támogatást!

U15 II. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Fehér” – SZBRA 3:0

VESC “Fehér” – KSE “Kék” 3:0

A csapat tagjai: Farkas Dorka, Kempelen Panna, Endresz Viktória, Kristóf Luca, Deák Tekla, P. Szabó Eszter, Szántó Dorka, Németh Alíz, Ködöböcz Emma, Kristóf Kata, Kiss-Bertók Emese.

Felkészítő edzők: Bácskai Sándorné, Puspán Balázs.

Leave a Reply