Szalczinger Fanni is a felnőtt keretben

A négyesütőként bevethető játékos a Lovassy László Gimnáziumban ismerkedett meg a röplabdázással, a továbbtanulás előtt pedig több edzésen is részt vett már egyesületünknél.

Ezt követően igazolt az MTK-hoz, ahol az U21-es csapatnál kapott játéklehetőséget, majd a Közgáz felnőtt együttesénél bizonyíthatott hétről-hétre.

A 23 esztendős sportoló a Corvinus Egyetem elvégzését követően tért vissza Veszprémbe és az előttünk álló idényben NB I-es keretünket erősítheti majd.

A tavalyi évben a fiatalabb korosztály edzésein kaptam lehetőséget a VESC-nél. Számomra nagyon motiváló volt ebben a közösségben dolgozni, az edzőknek és a csapattársaknak köszönhetően sokat tudtam fejlődni egyénileg is. Nagyon örülök, hogy idén a felnőtt csapattal vághatok neki a szezonnak, izgatottan várom a kezdést – tette hozzá Szalczinger Fanni.

Élvonalbeli együttesünket így már 11 játékos alkotja, de a keret még nem végleges.

A CoreComm-VESC eddig bejelentett játékosai: Tóth Laura, Molnár-Pintér Eszter, Bozsó Blanka, Pós Adrienn, Hajós Aliz, Dordzsceren Dádzsó, Hannah Thompson, Aniya Williams, Deli Zsófia, Székely Barbara, Szalczinger Fanni.

Leave a Reply