Strandröplabda: túl az U18-as döntőn

A Budapest Beach Aréna adott otthont szombaton a strandröplabda országos bajnokság U18-as döntőjének. Egyesületünket a Steigauf Fruzsina – Steigauf Dorina alkotta duó képviselte, akik egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a csoportkört, így továbbjutásnak örülhettek. A nyolcaddöntőben viszont megálljt parancsolt számukra a Gyebnár – Sebők páros, így a VESC-es lányok a kilencedik helyen fejezték be az OB-t.

Negyedik helyen a Kristóf-testvérek

Szombaton a négycsillagos Lupa U22-es versenyen lépett homokra a Kristóf Kata – Kristóf Luca (VESC) kettős. A testvérpár hibátlanul vette a csoportkört, így rögtön a negyeddöntőbe kerültek, ahol nagy izgalmakat követően győzték le riválisukat 2:1-re. Az elődöntőben szintén három szett döntött, de ezúttal alulmaradt a veszprémi duó, akik végül a negyedik helyen fejezték be a viadalt.

Aranyérem a másodosztályban

Vasárnap Kristóf Luca (VESC) és Kiss-Bertók Emese (NYBRSE) próbált szerencsét a másodosztályú U18-as bajnokság fináléjában. A lányok a nap folyamán végig magabiztosan játszottak, sorra győzték le ellenfeleiket, így összességében teljesen megérdemelten hódították el a győztesnek járó trófeát.

Leave a Reply