Strandröplabda: második helyen a Kálmán-Kovács páros

Remekül szerepelt a ráckevei U16-os, háromcsillagos strandröplabda tornán a Kálmán Luca – Kovács Luca kettős. A Veszprémi Egyetemi Sport Club versenyzői mind a négy mérkőzésüket megnyerték a csoportkörben, majd az elődöntő sem okozott számukra különösebb gondot.

A fináléban aztán nagyot küzdöttek a lányok, de végül szoros csatában maradtak alul a második helyen kiemelt Farkas-Marton duóval szemben.

A veszprémi lányok másnap a Sandland-GRC Summer Wave négycsillagos versenyén álltak rajthoz, ahol egy igen erős mezőnyben, az előkelő 9. helyet szerezték meg.

VESC-es párosok a Lupán

A Steigauf-Steigauf (VESC) és a Kiss-Bertók (NYBRSE) – Ködöböcz (VESC) párosok is rajthoz álltak a Lupa-tónál rendezett U18-as négycsillagos strandröplabda tornán.

Előbbi kettős egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportkört, míg utóbbi nem talált legyőzőre, így rögtön bejutottak a nyolcaddöntőbe. A Stegauf ikrek ezt követően simán nyerték a keresztjátékot, majd a legjobb 16 között búcsúztak a harmadik helyen kiemelt Pádár-Pádár kettős ellen.

Ködöböcz Emmáék könnyedén vették a nyolcaddöntős akadályt, majd a negyeddöntőben szoros küzdelemben maradtak alul a későbbi győztes Bődi-Bosch páros ellen, így végül ötödik helyen fejezték be a viadalt.

Leave a Reply