Sikerült a revans

Összefoglaló ifjú röplabdázóink elmúlt hétvégi teljesítményéről.

U20: Balatonfüreden folytatódott a középszakasz

Szoros szettekig jutott a VESC “Fehér” U20-as együttese a hétvégén Balatonfüreden. A veszprémi hölgykoszorú a tabella első két helyezettjével küzdött meg, akik ellen ezúttal is derekasan küzdöttek a mieink.

Fehér Tibor: Sajnos csak a házigazdák ellen tudtunk méltó ellenállást mutatni, különösen a második szettben, amikor vezettünk 3-4 ponttal egészen 17-ig. Ekkor az ellenfél jó nyitásokkal, lépésről-lépésre átvette a vezetést és megnyerte a szettet. A harmadik felvonásban a végén jól hajráztunk, de ez kevés volt a szakasz győzelemhez. A KASI U20 ellen nem volt ellenszerünk az ellenfél támadásaival szemben. Kicsit bátortalanul játszottunk, így itt is 3:0-t mutatott a végén az eredményjelző. Mindenképpen előre léptünk az első fordulós játékunkhoz képest, mindkét ellenféllel szemben, de ez még kevés volt a játszma győzelemhez, a szorosabb eredményhez.

Leány U20 II. osztály Nyugat Középszakasz

Szent Benedek “Kék” – VESC “Fehér” 3:0 (19, 21, 22)

VESC “Fehér” – KASI U20 0:3 (-17, -15, -17)

A csapat tagjai: Sydarovszky Vanessza, Piltman Kinga, Veisz Dóra, Fazekas Petra, Harkai Hanna, Steigauf Fruzsina, Papp Anna, Steigauf Dorina, Bozsó Blanka, Sütöri Zsófia, Bődi Panka, Papp Sára.


U20: Nagy csata a szombathelyiekkel

Tartalékos csapattal utazott el a hétvégén a VESC “Kék” U20-as gárdája Zalaegerszegre. Puspán Balázs tanítványai a házigazdák dolgát nem tudták megnehezíteni, de a SZoESE együttesével egy igazán kiélezett meccset játszottak.

Puspán Balázs: Négy hiányzóm is volt, amit sajnos meg is éreztünk. Akik ott voltak becsülettel küzdöttek és főleg az első meccsen, a szombathelyiek ellen mindent megtettek a siker érdekében.

U20 III. osztály Nyugat Középszakasz

SZoESE – VESC “Kék” 3:2 (-24, 9, 23, -20, 11)

ZTE RK – VESC “Kék” 3:0 (6, 10, 15)

A csapat tagjai: Fekete Kinga, Lendvai Réka, Horváth Lili, Kárpáti Anna, Hatvári Nóra, Kerékgyártó Zsófia, Szabó Tamara, Hatvári Brigitta.


U15: Sikerült a revans!

Rendkívüli magabiztos sikerekkel folytatta szereplését a VESC “Fehér” U15-ös csapata. Fiataljaink mindkét meccsüket 3:0-ra nyerték a hétvégén Tatabányán, a Dunakanyar elleni győzelem pedig különösen fontos volt számukra, hiszen eddig mindössze egyszer szenvedtek vereséget a szezon során, épp a DKLSN ellen.

Puspán Balázs: Sikerült a revans, így már 11-1-es mérleggel állnak a lányok a tabella élén. A házigazda Tatabánya együttese jóval gyengébb játékerőt képviselt, így mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani.

U15 II. osztály Nyugat Középszakasz

DKLSN – VESC “Fehér” 0:3 (-13, -16, -8)

VESC “Fehér” – TRSE 3:0 (13, 10, ????

A csapat tagjai: Farkas Dorka, Kempelen Panna, Endresz Viktória, Kristóf Luca, Deák Tekla, P. Szabó Eszter, Németh Alíz, Ködöböcz Emma, Kristóf Kata, Kiss-Bertók Emese. Felkészítők: Bácskai Sándorné, Puspán Balázs.


U12: Szép győzelmek Ajkáról

Nem hibáztak fiataljaink és mindkét meccsüket megnyerték a hétvégén az U12-es pontvadászatban. Előbb a Balatonfüredet, majd a Mosonmagyaróvárt verték folyamatosan javuló játékkal.

Tóth Zsuzsa: Az első szettben nagyon megvoltak ijedve a lányok, így nagy előnyre tett szert a Balatonfüred csapata. A második játékrészt óriási csatában, 30:28-ra sikerült behúzni. A harmadik felvonás sem volt egyszerű, de nagyon szépen koncentráltan sikerült megnyerni a meccset. Az MTE ellen már szinte, mint edzésen, nagyon lazán mentek a labdák. Nem igazán kellett az eredmény miatt izgulni. Sikerült egy jót játszanunk a végén.

U12 III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC- SZBRA piros 2:1

VESC-MTE1904 3:0
A csapat tagjai:
Szitás Borbála, Berta Nóra, Puspán Elena, Szűcs Romi, Farkas Csenge, Fazekas Lili.

Leave a Reply