Röplabda: ez történt a hétvégén az utánpótlásban!

U20 II. osztály: Már harmadik helyen a veszprémiek!

Szép eredményeket hozott ez a hétvége a VESC “Kék” U20-as csapatának. Fiataljaink az UNI Győr-SZESE és a TRSE ellen is begyűjtötték a három pontot, így az élmezőnyből várhatják az alapszakasz végét.

Puspán Balázs: Az első mérkőzést a győriek ellen játszottuk, akik jelenleg az NB2-es felnőtt bajnokságban játszanak hétről-hétre. A második szett megingásától eltekintve végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Szép megoldások, erőteljes ütések jellemezték a játékunkat. Az eredmény 3-1-es győzelem, ami azt jelentette a mai napon, hogy megerősítettük a helyünket a másodosztály tabellájának közepén, és az alapszakasz további mérkőzéseit felszabadultan, teher nélkül játszhatjuk végig. Ez olyannyira jól jött ki, hogy a második mérkőzésünkön a házigazda TRSE csapatát fantasztikus játékkal, 3-0 arányban győztük le. Külön öröm, hogy ezen a mérkőzésen két olyan játékos is végig pályára került, aki eddig csak epizódszerepekhez jutott, és bizonyították hogy ott a helyük a legjobbak között. Az U20 másodosztályú bajnokság kifejezetten jó lehetőség ezeknek a 15-16 éves fiataloknak a fejlődésre. Jövő hét szombaton Veszprémben, az Egyetemi Tornacsarnokban szeretnénk megőrizni az U17-es bajnokságban a veretlenségünket, ezért dolgozunk nap mint nap.

U20 II. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC “Kék” – UNI Győr-SZESE 3:1

VESC “Kék” – TRSE 3:0

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Szücs Dorottya, Kéri Gerda, Baghy Jázmin, Kerékgyártó Dóra, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


U20 III. osztály: Kettős győzelem Nemesvámoson!

Mindkét mai meccsét megnyerte a VESC “Fehér” U20-as csapata a Jáger csarnokban. A veszprémiek a házigazdákat 3:0-ra, míg a nagy rivális Dunaújvárost 3:2-re verték, így az élről várhatják a folytatást.

Bleicher Nóra: Magabiztos játékkal kezdtük a mai fordulót, végig kézben tartottuk a Veszprém Volley elleni mérkőzésünket, valamint a második meccs első két szettjét. A harmadik és negyedik szettben megváltozott a játékunk képe, ami szerintem még betudható az edzői rutintalanságomnak, de büszke vagyok a lányokra, mert hatalmasat küzdöttek és végül sikerült ezt a mérkőzést is megnyernünk. Már nagyon várjuk, hogy a következő fordulóban hazai pályán játszhassunk!

U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC “Fehér” – Veszprém Volley 3:0

VESC “Fehér” – Dunaújváros 3:2

A csapat tagjai: Veisz Dóra, Harkai Hanna, Fazekas Laura, Vágvölgyi Hanna, Steigauf Fruzsina, Steigauf Dorina, Harnócz Lili, Lendvai Réka, Czinczás Vanda, Papp Anna, Kárpáti Anna, Karfner Elizabet, Fekete Kinga, Szabó Tamara.


U15 II. osztály: Értékes győzelem az MTK ellen!

Budapesten szólították pályára a hétvégén a VESC “Fehér” U15-ös együttesét, akik az élmezőnyhöz tartozó Dabronctól vereséget szenvedtek, de a házigazda MTK-t 3:1-re verték.

Szokolikné Kalmár Judit: Az első meccset az MTK ellen játszottuk, ahol az első játszmában még kicsit zavarodottan kerestük a helyünket, a mezőny védekezésünk is nehezen indult el, de éreztük az első szett végén, hogy játéktudásban nem nő fölénk az ellenfél, így már úgy mentek vissza a lányok a második szettben, hogy egyből átvették az irányítást. Több jó szerva sorozatunk is volt, és a támadásaink is hatékonyak voltak. Magabiztos játékkal zsebeltük be a 3 pontot. A második mérkőzésen a Dabronc ellen léptünk pályára. Az első szettet nem kezdtük rosszul, de egy rossz nyitásfogadási sorozatból nem tudunk talpra állni. Ezt követően a lányok nagyot küzdöttek és betartották a taktikai utasításokat, de a fáradtság miatt már nem tudtak felnőni ellenfelükhöz.

U15 II. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC Fehér-MTK Budapest 3:1

VESC Fehér- Dabronc 0:3

A csapat tagjai: Kálmán Luca, Kristóf Kata, Naményi Nóra, Hegedűs Adél, Balogh Rebeka, Hodács Hanna, Kovács Luca, Horváth Lora, Balaskó Vivien, Sárfi Zselyke Alíz, Kempelen Panna, Sulyok Vivien. Edző: Tóth Laura


U15 IV. osztály: Egy szettnyi öröm

Hazai környezetben folytatta bajnoki szereplését a VESC “Rózsa” együttese. A lányoknak ezúttal csak a szettrablás sikerült, de így is értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a nap folyamán.

Némethné Hadnagy Ágnes: Sérülések és betegségek is nehezítették a dolgunkat, ráadásul erősebb ellenfelekkel kellett megküzdenünk. Ennek ellenére jól teljesítettek a lányok, végig ügyesen játszottak, de kicsit megijedtünk a pályán. Utóbbin kell majd változtatnunk.

U15 IV. osztály Észak-Dunántúl Alapszakasz

VESC Rózsa – Nyirád-Dabronc 1:3

VESC Rózsa – SMAFC-Líceum 0:3

A csapat tagjai: Kovács Bianka, Vida Noémi, Mester Dóra, Bokrossy Nikolett, Farkas Liza, Endrész Zsófia, Kovács-Vajda Luca, Koszorus Korina, Vadócz Dóra, Endrédy Zóra, Király Eszter. Edzők: Némethné Hadnagy Ágnes és Rivnyák Eszter.


U12 III. osztály: Menetelnek a kisminik

Két meccsüket is megnyerték a kismini bajnokságban szereplő fiataljaink a hétvégén. Tóth Zsuzsa csapata a Röpisuli SE és az Emericus ellen is 2:1-re diadalmaskodott.

Tóth Zsuzsa: Szépen kezdték a lányok az első mérkőzést. Sajnos egy szettet elveszítettünk, mert az elején nem tudtunk kellően koncentrálni, de összességében szép játékkal hoztuk a meccset. A folytatásban a csepeli fiúk ellen nem tudtunk érvényesülni, így azt az összecsapást ők nyerték. Az utolsó mérkőzésen ténylegesen a legjobb formájukat mutatták a lányok és egy nagyon szoros meccset játszva, győzelemmel zárhattuk a napot.

U12 III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC – Röpisuli SE 2:1

VESC – Csepel 0:3

VESC- Emericus 2:1

A csapat tagjai: Gelléri Eszter, Gyulavári Luca, Mészáros Bianka, Mészáros Csenge, Soós Borka, Zsöllei Lili.

Leave a Reply