Röplabda: ez történt a hétvégén az utánpótlásban!

U20 II. osztály: fordulatos meccsek Szombathelyen

Izgalmas mérkőzéseket vívtak a VESC “Kék” U20-as röplabdázói a hétvégén. A Haladás ellen 1:1 után magabiztosabbak voltak a házigazdák, míg a Péccsel ötszettes csatát vívtak a veszprémiek.

Puspán Balázs: Első mérkőzésünket a házigazda Haladás csapata ellen vívtuk. Az első szettet a megilletődöttségünk és a bátortalan megoldásaink el is döntötték, majd a második felvonásban sikerült szépíteni. 1:1 után viszont újra a bizonytalanság következett, amit egy ilyen rutinos szombathelyi csapat kihasznál, és ellenünk ezt meg is tette. A Pécs ellen megint hullámzóan teljesítettünk. Kétszer is hátrányba kerültünk, majd egyenlítettünk, viszont az ötödik rövidített játszmát a PTE-PEAC bírta jobban. Érzésem szerint minimum 3 pontot hagytunk ma Szombathelyen, de tanulunk a hibákból, dolgozunk tovább a céljaink eléréséért.

U20 II. osztály Nyugat Alapszakasz
Haladás VSE – VESC “Kék” 3:1
VESC “Kék” – PTE-PEAC 2:3

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Szücs Dorottya, Kéri Gerda, Kerékgyártó Dóra, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Deák Tekla, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


U20 III. osztály: továbbra is hibátlanul!

Négy meccs, négy győzelem. Így áll jelenleg a VESC “Fehér” együttese az U20-as bajnokságban, miután a Zalaegerszeg és az ÉDRA ellen is győztesen hagyták el a pályát vasárnap.

Bleicher Nóra: Szépen dolgoztak a lányok az elmúlt hetekben, úgyhogy megérdemelten szerezték meg a győzelmet mind a két meccsen. A második mérkőzést kicsit tompán kezdtük, de utána fel tudtuk venni a ritmust és szetthátrányból is fordítani tudtunk. Mindent, amit ebben a korosztályban a lányoknak taníthatok vagy átadhatok Ratimorszky Karcsi bácsitól tanultam, aki mára virradóra elhunyt. Hálás vagyok, hogy az edzőm volt, sosem felejtem el Őt! Nyugodjon békében!

U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz
ZTE RK – VESC “Fehér” 0:3
VESC “Fehér” – ÉDRA 3:1

A csapat tagjai: Veisz Dóra, Harkai Hanna, Fazekas Laura, Vágvölgyi Hanna, Steigauf Fruzsina, Steigauf Dorina, Harnócz Lili, Lendvai Réka, Czinczás Vanda, Papp Anna, Horváth Lili, Karfner Elizabet.


U15 II. osztály: győzelem Tatabányán!

Megszerezte első győzelmét a bajnokságban a VESC “Fehér” U15-ös együttese. Tóth Laura tanítványai elsőként a házigazda Tatabányát verték 3:0-ra vasárnap, majd ötszettes csatában maradtak alul a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola fiataljai ellen.

Tóth Laura: Az első meccsen szép játékot mutatva kerekedtünk felül a Tatabánya együttesén. A második mérkőzés elején jól kezdtünk, aztán a végére elfogyott a lányok ereje. Sok volt a kapkodás és végül a döntő szettben alulmaradtunk a KASI csapata ellen. Büszke vagyok a csapatomra és gratulálok nekik, mert megszereztük az első győzelmünket a másodosztályban!

U15 II. osztály Nyugat Alapszakasz
TRSE “Kék” – VESC “Fehér” 0:3
VESC “Fehér” – Kaposvári SI 2:3

A csapat tagjai: Kálmán Luca, Kristóf Kata, Naményi Nóra, Hegedüs Adél, Balogh Rebeka, Hodács Hanna, Fejes Blanka Szófia, Kovács Luca, Horváth Lora, Balaskó Vivien, Sárfi Zselyke, Kempelen Panna, Sulyok Vivien.


U15 IV. osztály: 3:0-ás siker az Egyetemi Tornacsarnokban

Hazai környezetben játszottak a hétvégén a VESC “Rózsa” U15-ös röplabdázói. A veszprémi lányok három meccsen is megmutathatták, hogy mire is képesek. Az UNI Győr-SZESE ellen pedig a győzelem is összejött nekik!

Némethné Hadnagy Ágnes: Remek hangulat fogadott minket az Egyetemi Tornacsarnokban, ahol jó meccseket játszottunk. Igazi csapatként küzdöttek a lányok, ami a Győr ellen egy 3:0-ás győzelmet ért. Gratulálok a csapatomnak és köszönet a szülőknek a szurkolásért!

U15 IV. osztály Észak-Dunántúl ‘B’ Alapszakasz
Balatonalmádi – VESC Rózsa 2:1
VESC Rózsa – UNI Győr-SZESE 3:0
MÁV Előre – VESC Rózsa 2:1

A csapat tagjai: Kovács Bianka, Vida Noémi, Mester Dóra, Bokrossy Nikolett, Farkas Liza, Endrész Zsófia, Kovács-Vajda Luca, Koszorus Korina, Vadócz Dóra, Endrédy Zóra, Király Eszter. Edzők: Némethné Hadnagy Ágnes és Rivnyák Eszter.

Leave a Reply