Rangadóval folytatják NB I-es röplabdázóink

A hétvégén ismét hazai bajnoki vár a CoreComm-VESC együttesére. Szokolikné Kalmár Judit csapata a Kispest gárdáját fogadja majd. A fővárosiak jelenleg egy pozícióval és két ponttal állnak jobban a tabellán, így a mieink egy 3:0-ás vagy egy 3:1-es hazai sikerrel meg is előznék riválisukat. Ezzel pedig női röplabdázóinknak megmaradna az esélye a felsőházi rájátszás elérésére is.

A Takács Gergely vezette Kispest jelenleg öt győzelemmel és hat vereséggel áll a tabellán és az egyik sikerüket épp a bakonyiak ellen szerezték november közepén. A veszprémi hölgykoszorú már csak emiatt is szeretne visszavágni soros ellenfelének. A budapesti egylet a 2022-es év első bajnokiján Debrecenben nyert 3:0-ra, majd két vereséggel folytatták a TFSE és a Gödöllő ellen.

Hajós Alizék eközben idén már két fontos győzelmet is elkönyvelhettek: január végén 3:1-re nyertek a Budaörsi DSE-Emericus gárdája ellen, majd jött a Jászberény otthonában aratott ugyanilyen arányú siker múlt szombaton. A VESC együttese ráadásul egyre stabilabb játékot mutat, ami sokat érhet még az alapszakasz hajrája előtt.

A CoreComm-VESC – Kispest SE bajnoki szombaton 16 órakor kezdődik a Táncsics Mihály Szakgimnázium tornacsarnokában. A belépés ingyenes, de védettségi kártyához kötött!

Leave a Reply