Pályán az utánpótlás

Egy szettnyi öröm Tatabányán

Két mérkőzéssel folytatta bajnoki szereplését a VESC “Fehér” U20-as együttese. A veszprémi lányok az első mérkőzésüket 3:0-ra veszítették el a házigazdák ellen, majd a Haladás ellen már a szettrablás is sikerült.

Fehér Tibor: A Tatabánya ellen drámai csatát hozott az első szett, amit sajnos 26:24 arányban elvesztettük. A következő felvonásra szétesett a játékunk, majd a harmadik szettben az ellenféllel tudtunk tartani de a végjátékban nem találtuk a pontosabb nyitások és támadások ellenszerét. A Haladással végig kiélezett, szoros csatát vívtunk, de az idegek harcában most ők voltak a jobbak. Ezen a meccsen Bozsó Blanka sajnos megsérült, neki ezúton kívánunk jobbulást! Összességében elmondható, hogy most rosszabb hétvégét fogtunk ki, de van ilyen. Ebben a bajnokságban nincsenek gyenge ellenfelek, itt a koncentrációnak és a fegyelmezett játéknak meghatározó szerepe van az eredmény alakulásában. Nem játszottunk alárendelt szerepet, de most nem sikerült nyerni.

U20 II. osztály Nyugat Középszakasz

TRSE – VESC “Fehér” 3:0 (24, 11, 16)

VESC “Fehér” – Haladás VSE 1:3 (-20, -21, 27, -16)

A csapat tagjai: Sydarovszky Vanessza, Piltman Kinga, Veisz Dóra, Fazekas Petra, Papp Zsófia, Harkai Hanna, Steigauf Fruzsina, Papp Anna, Steigauf Dorina, Harnócz Lili, Bozsó Blanka, Papp Sára, Sötét Panna.


Győzött a rutin

Hazai mérkőzéseken van túl a VESC “Kék” U20-as gárdája. Puspán Balázs tanítványai két vereséggel, de értékes tapasztalatokkal zárták a hétvégét a jobb erőkből álló riválisok ellen.

Puspán Balázs: Két jóval nagyobb rutinnal rendelkező csapattal találkoztunk ezúttal, akikkel sajnos most nem tudtuk felvenni a versenyt. Ami mindenképp pozitívum, hogy 8-10 pontos hátrányokat is le tudtunk dolgozni és majdnem egy szettet is megkaparítottunk. Jelenleg a saját szintünkön lévő együttesek legyőzése a célunk, hogy dobogón végezhessünk.

Leány U20 III. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Kék” – UNI Győr-SZESE 0:3 (-23, -19, -12)

VESC “Kék” – ÉDRA-Tata 0:3 (-17, -13, -16)

A csapat tagjai: Fekete Kinga, Baghy Jázmin, Kárpáti Anna, Kerékgyártó Dóra, Kerékgyártó Zsófia, Szabó Tamara, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


Jobbulást, Kati néni!

Győzelmekkel kívánt jó egészséget a VESC “Fehér” U15-ös csapata edzőjüknek, Bácskai Sándornénak! A lányok két magabiztos sikerrel zárták a hétvégét, így továbbra is a nyugati tabella élén állnak!

Fehér Tibor: Első mérkőzésünket a DELTA RSE ellen vívtunk. Ellenfelünket viszonylag simán győztük le. Második meccsünkön a Szombathelyi Sportiskola csapata ellen az első szettben bealudtuk. Az ellenfél vezetett 6:0-ra, majd 8:2-re is, de lassan sikerült a hátrányunkat ledolgozni és a játszma végén mi örülhettünk. A folytatásban egyértelműen jobbak voltunk ellenfelüknél, így összességében őrizzük az első helyünket a csoportunkban. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, szükség volt rá Mindkét győzelmet Kati néninek ajánljuk, hogy ez is hozzájáruljon a mielőbbi gyógyulásához.

U15 II. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Fehér” – DELTA Röplabda SE 3:0 (14, 17, 19)

SZOSI “B” – VESC “Fehér” 0:3 (-24, -11, -17)

A csapat tagjai: Farkas Dorka, Kempelen Panna, Endresz Viktória, Kristóf Luca, Ködöböcz Emma, P. Szabó Eszter, Szántó Dorka, Németh Alíz, Deák Tekla, Kristóf Kata, Kiss-Bertók Emese.


Győzelem a Balatonalmádi ellen

Ismét győztesen hagyhatta el a pályát a VESC “Kék” U15-ös gárdája vasárnap. A veszprémi hölgykoszorúnak a Röpisuli SE ellen még csak a szettrablás sikerült, de a Balatonalmádit már magabiztosan verték Tóth Laura tanítványai.

Tóth Laura: Az Ajka ellen sajnos 2:1-és vereséget szenvedtünk, de ennek ellenére nagyon szoros csatát vívtunk. A szettek végén sajnos megremegett a kezünk, így nem mi örülhettünk. A Balatonalmádi csapatát jó játékkal sikerült 3:0-ra megvernünk, gratulálok a lányoknak!

U15 Észak-Nyugat II. félév

VESC “Kék” – Balatonalmádi 3:0

Röpisuli SE – VESC “Kék” 2:1

A csapat tagjai: Fejes Blanka, Fülöp Nóra, Hegedüs Adél, Hodács Hanna, Kálmán Luca, Kovács Luca, Kozma Zsófi, Lőrincz Panna, Micsunek Regina, Miskei Larissza, Mogyorósi Liliána, Naményi Nóra, Papp Szófia, Takács Petra.


Ismét pályán a VESC Rózsa

Nemesvámoson lépett pályára a hétvégén a Rózsa Úti Általános Iskolában készülő fiatalokból álló U15-ös csapatunk. A lányok ezúttal is becsülettel küzdöttek, így ismét értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

Némethné Hadnagy Ágnes: Sajnos nem úgy sikerült a bajnokság második fordulója, ahogy terveztük. Tudjuk, hogy ez egy hosszú menetelés, igyekszünk javítani a hibákat és készülünk a további mérkőzésekre!

U15 Észak-Nyugat II. félév

Veszprém RK – VESC Rózsa 3:0

VESC Rózsa – Ikrényi DSK 0:3

A csapat tagjai: Bakos Polett, Bokrossy Nikolett, Endrész Zsófia, Farkas Liza, Farkas Panni, Ferenczy Nóra, Horváth Blanka, Király Eszter, Koszorus Korina, Kovács Bianka, Mester Dóra, Nick Ramóna, Redling Fanni, Siklósi Réka, Szabó Eszter, Szilágyi Brigitta, Varga Dóra.


Bemutatkoztak a kisminik

Balatonfüreden léptek pályára a hétvégén U12-es röplabdázóink, akik az első mérkőzéseiket játszották a szezonban.

Tóth Zsuzsa: Sajnos sokan lebetegedtek, így kissé megfogyatkozva, de annál nagyobb lelkesedéssel érkeztünk Balatonfüredre. Az első mérkőzésnél még nagyon izgultak a lányok, de a második meccs alkalmával nagy küzdelemben egy szett győzelem után 2 ponttal maradtunk alul. Az elvártak felett teljesítettünk és nagyon szépen játszott a csapatom.

U12 III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC – Röpisuli SE 0:3

SZBRA “Kék” – VESC 2:1

A csapat tagjai: Berta Nóra, Endrédy Zselyke, Farkas Csenge, Fazekas Lili, Sándor Nóra, Szitás Borbála, Szücs Romi.

Leave a Reply