Pályán az U15-ös röplabdázók

Mindkét hétvégi összecsapását magabiztos sikerrel zárta a VESC “Fehér” U15-ös együttese. Bácskai Sándorné tanítványai a Veszprém Volley és a MÁV Előre Akadémia csapatai ellen sem veszítettek szettet, így hat mérkőzés után továbbra is hibátlanul vezetik a tabellát.

Bácskai Sándorné: Fölényes győzelmekkel zártuk a hétvégét. Mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani és valamennyi játékosom ragyogó teljesítményt nyújtott.

Leány U15 III. osztály Nyugat

VESC “Fehér” – Veszprém Volley 3:0 (6, 10, 5)

ÉDRA-MÁV Előre Akadémia “B” – VESC “Fehér” 0:3 (-16, -15, -9)

A csapat tagjai: Farkas Dorka, Kempelen Panna, Endresz Viktória, Kristóf Luca, P. Szabó Eszter, Debreczenyi Luca, Németh Alíz, Deák Tekla, Kristóf Kata, Kiss-Bertók Emese.


Szombathelyen vívta második tornáját a VESC “Kék” U15-ös gárdája a hétvégén. Fiataljaink ezúttal is szettgyőzelemnek örülhettek, de ennél is fontosabb volt, hogy éles körülmények között gyakorolhatták az edzéseken tanultakat.

Fehér Tibor: Az első mérkőzésén még megilletődötten játszottunk, így ellenfelünk simán nyert. A második meccs nagy csatát hozott, de sikerült egy szettet nyerni és megszorongatni ellenfelünket. A játék képe alapján újabb lépést tettek fiataljaink, újabb mérkőzés rutinnal lettek gazdagabbak. Mindenki játéklehetőséget kapott, így biztosítva a csapat fejlődését.

Leány U15 IV. osztály Észak-Nyugati Déli csoport

VESC “Kék” – Veszprém RK 0:3 (-20, -16, -12)
VESC “Kék” – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia “C” 1:2 (-24, -15, 13)

A csapat tagjai: Papp Szófia, Fülöp Nóra, Kálmán Luca, Lőrincz Panna, Naményi Nóra, Hegedüs Adél, Takács Petra, Hodács Hanna, Fejes Blanka, Kovács Luca, Micsunek Regina.

Leave a Reply