Nem vallottunk szégyent a Balatonfüred ellen

Az Extraligát vezető, idén még veretlen Szent Benedek Röplabda Akadémia várt a CoreComm-VESC röplabdázóira a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A veszprémi hölgykoszorú nem riadt meg a négy légióssal felálló vendégektől, de a Balatonfüred a szett közepére magabiztos előnyt harcolt ki.

A második felvonás elején jobban tartották magukat a hazaiak, de a Balaton-partiak újabb részsikerét ez sem akadályozta meg.

A harmadik, egyben utolsó játszmában hamar meglépett a Szent Benedek, de a VESC csapata ezúttal is nagyot küzdött, így végül ebben a felvonásban is elérték a hazaiak a kétszámjegyű eredményt.

Szokolikné Kalmár Judit valamennyi játékosának lehetőséget biztosított a mérkőzésen, amely mindenkinek komoly erőfelmérő volt az igazán fontos bajnoki ütközetek előtt. Visszavágó december 5-én Balatonfüreden.

Magyar Kupa nyolcaddöntő
CoreComm-VESC – Szent Benedek RA 0:3 (-12, -12, -10)
Táncsics iskola, 50 néző. Vezette: Horváth M., Gyulai G.
VESC: Bozsó 3, Huck, Miklós 1, Szvath 1, Sherwin 4, Hajós 2. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Molnár-Pintér 2, Pós, Monteiro 3, Pfitzner. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.
SZBBRA: Koprivica 8, Bleicher 1, Savovic 13, Jimerson 3, Stijepic 4, Kiss 11. Csere: Baksa, Fáth (liberók), Iosia 4, Vacsi 6, Lekic 6, Szerényi 4, Dimitric 2. Vezetőedző: Dejan Desnica.

Leave a Reply