Nem sikerült a győzelem a Palota ellen

Szombaton a Palota VSN ellen lépett pályára idegenben a veszprémi csapat a felsőházi rájátszás harmadik fordulójában. A hét fegyelmezett készüléssel telt, így bizakodva, jó hangulatban várták játékosaink az összecsapást, mely azonban sajnos nem indult jól.

Az első szettet a budapesti csapat nyerte, majd a második szettben már a VESC dominált, és sikerült is egalizálni, az utolsó két szettben azonban ismét a hazaiak örülhettek. A harmadik játékrész rendkívül kiélezett, izgalmas játékot hozott, a csapatok fej-fej mellett haladtak, a befejezés azonban a fővárosiaknak számára alakult jobban (27:25), s így ismét átvették a vezetést.
A negyedik szettben a mérkőzés utolsó pontjaiért hatalmas harc folyt, s a meccset online követő veszprémi szurkolók reménykedhettek is, hogy sikerül ismét kiegyenlíteni, de a Palota végül szép játékkal végleg eldöntötte a mérkőzést. Gratulálunk nekik!

Palota VSN – VESC 3:1 (25:19; 17:25; 27:25; 25:22)

Vezetőedzőnk, Szokolikné Kalmár Judit a mérkőzés után így értékelt:

A múlt héthez képest sokkal több hibát vétett a csapat, és az ellenfél magasságbeli fölénye is extra megoldásokat kívánt volna tőlünk, ami ma elmaradt. Támadó nyitásainkat sokkal stabilabbá kell tennünk a rájátszás hátralévő részére. Sajnos ma a csereként beálló játékosok sem tudták átlendíteni a csapatot az esetleges holtpontokon. Hajszál híján fordítani tudtunk, de döntő pillanatban nem sikerült határozottnak lenni és jó megoldást választani. Itthon mindenképp szeretnénk majd törleszteni az elszenvedett vereség miatt. Gratulálok az ellenfél csapatának!

A visszavágás lehetősége március 27-én jön el, akkor fogadjuk hazai pályán a Palota VSN gárdáját, előtte azonban még vár ránk két idegenbeli összacsapás Szombathelyen, a SZoESE, illetve a Haladás ellen, előbbi március 14-én, utóbbi pedig március 20-án.

HAJRÁ VESC!

Fotó: Wolf Attila

Leave a Reply