Nem hibáztak U17-es röplabdázóink

Remekül indult a szezon Puspán Balázs tanítványai számára. Az U17-es csapat Nemesvámoson lépett pályára a hétvégén, ahol előbb a Veszprém Volley, majd a Tatabánya ellen is 3:0-ás győzelmet könyvelhettek el egyesületünk fiataljai.

Mindösszesen kilenc játékossal tudtunk részt venni a hétvégi fordulón, ennek ellenére magabiztos, meggyőző játékkal hoztuk a mérkőzéseket. A csapaton belüli hangulat jó, az elvégzett munka pedig kezd beérni. A legnehezebb ezeken a fordulókon a motiváció és a pontosság fenntartása volt a gyengébb játékerőt képviselő ellenfelek ellen, de ezt szépen megoldották a lányok. Újoncot is avattunk Kerékgyártó Dóra és Kerékgyártó Zsófia személyében, akik először szerepeltek az U17-es csapatunkban, ráadásul egyszerre voltak fent a pályán. Köszönjük a kilátogató játékosoknak, barátoknak és szülőknek a támogatást – írta értékelőjében Puspán Balázs, a lányok edzője.

U17-es Országos Bajnokság III. osztály Nyugat Alapszakasz

Veszprém Volley – VESC „Kék” 0:3 (- 14, -19, -9)

TRSE „Kék” – VESC „Kék” 0:3 (-13, -19, -10)

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Kerékgyártó Dóra, Ködöböcz Emma, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Fazekas Laura.

Leave a Reply