Négyszettes siker az újonc ellen

Magabiztos győzelemmel folytatta NB I-es szereplését a VEHIR-VESC női röplabdacsapata. A hazaiak ellenállhatatlanul játszottak a BVSC ellen az első szettben, és hiába a fővárosiak jó kezdése a második felvonásban, Debora Araújóék 13-12-nél átvették a vezetést, amit már nem is engedtek ki a kezeik közül.

Kiegyenlített játékot hozott a harmadik játszma, a hajrá azonban az újonc csapatnak sikerült jobban. A negyedik szettben viszont ismét Edon Ibrahimi tanítványai diktálták a tempót, aki végül teljesen megérdemelt, 3:1-es győzelemnek örülhettek.

A VEHIR-VESC három fordulót követően a tabella hatodik helyén áll 2 győzelemmel és 1 vereséggel.

Női röplabda NB I – 3. forduló

VEHIR-VESC – BVSC-Zugló 3:1 (17, 17, -19, 15)

Veszprém, 150 néző. Vezette: Veress, Sík.

VESC: Pós 4, Araújo 19, Sólyomvári 10, Hajós 14, Dordzsceren 4, Thompson 8. Csere: Tóth (liberó), Molnár-Pintér 2, Horváth 3. Vezetőedző: Edon Ibrahimi.

BVSC: Nagy, Benedek 6, Dani 3, Riczkó 11, Wirth 14, Tóth-Bagi. Csere: Sartoris, Dóka (liberók), Rózsa 1, Puskás 8, Hemmert, Marton 2. Vezetőedző: Daróczi Gergely.

Edon Ibrahimi: Gratulálok a csapatomnak! Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, a harmadik szettben kicsit akadozott a játékunk, de a negyedik játszmában ismét megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Nagyon örülök a mai győzelmünknek, sokat dolgoztunk ezért a sikerért.

Leave a Reply